Ersbodavägen 113, Umeå | Boporten
Ersbodavägen 113

Umeå, Ersboda

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt

Ersbodavägen 113

Umeå, Ersboda
Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 80 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 338 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet.)
Rum: 3
Boarea: 80 kvm
Våning: 2 av 2

TV- och internetanslutning

TV

Kabel-tv via ComHem, ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via ComHem, ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Balkong, inglasad. Läge öster.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

40 garageplatser. 375 kr/mån. Separat kö.
82 p-platser med motorvärmare. 175 kr/mån. Separat kö.

I föreningen finns även 8 husvagnsplatser med separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 27 i Brf Skogsgläntan

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 342 SEK/mån.

El: 342 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,89 %

Andel av årsavgiften: 0,89 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett rymligt förråd. I övrigt har föreningen festlokal, bastu, gästrum, tvättstugor. Föreningen har även kolonilotter för den odlingsintresserade.

Bostadsrättsförening

Brf Skogsgläntan

Precis som namnet antyder ligger Riksbyggens Brf Skogsgläntan vackert inbäddad vid skogskanten i stadsdelen Östra Ersboda. Föreningen består av 16 bostadshus i två våningar byggda 1992, tillsammans 104 lägenheter. Storleken på lägenheterna varierar mellan tvårummare, tre- och fyrrummare samt femrumsradhus i två plan.

I föreningen finns en kvartersgård som inrymmer festlokal, övernattningsrum, bastu, pingisbord, hobbyrum och två tvättstugor samt en grovtvättstuga. Lekplats och grillplats finns i anslutning till kvartersgården.

Det finns 104 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsändring känd i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ersboda » Välrenoverad 3:a i stabil förening

Trivsam och gemytlig 3:a om 80 kvm med egen ingång! Välunderhållen lägenhet med fräscha ytskikt, renoverat badrum, inglasad balkong och gott om förvaring via dubbla klädkammare.

Här bor ni i lugn och fin miljö med naturen runt knuten, nära till motionsspår, förskola/skola, matbutik och kommunikationer. Välskött förening med god ekonomi!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Entré till välkomnande hall med praktiskt mörkt klinkergolv, i övrigt har lägenheten genomgående parkettgolv. Från hallen disponerar man på vänster sida en klädkammare/kapprum och till höger köket.

Köket är fint inrett med vita släta köksluckor samt ett vitt kakel ovan bänkskivorna i mörk laminat. Här finns gott om förvaring med såväl överskåp som en separat skåpmodul med överskåp (med vitrinskåpsluckor). Köket har ett bra utrymme för matplats och en utrustning bestående av spis med häll, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Innanför köket finner du ett av lägenhetens sovrum och i anslutning till detta också en praktisk klädkammare.

Badrummet är fräscht och renoverat med en ljus väggmatta samt en golvmatta med grått mönster. Här finns dusch med vikbara duschväggar i klarglas, handfat med kommod, spegelskåp, toalett samt tvättmaskin. Ovan tvättmaskinen sitter även en praktisk arbetsbänk.

Vägg i vägg med badrummet ligger sovrum två. Här går väggarna i vitt med en grå fondvägg.

Vardagsrummet är rymligt och bra planerat med en modern färgsättning. Här finns i taket en spotlightsskena (ingår) som belyser den fina fondväggen mot kökssidan. Från vardagsrummet når man även ut till den trevligt inglasade balkongen med grå golvmatta.

Pris
1 295 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Jörgen Johansson
Fastighetsmäklare

Planritning

Karta

Umeå, Ersboda

Ersbodavägen 113

Visa karta

Område - Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).

INTRESSEANMÄLAN