Östra Kyrkogatan 46, Umeå | Boporten
Östra Kyrkogatan 46

Umeå, Haga

Översikt
Bilder
Område
Kontakt

Östra Kyrkogatan 46

Umeå, Haga
Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 25.1 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 1 758 SEK (inkl värme och vatten)
Rum: 1
Boarea: 25,1 kvm
Våning: 1

TV- och internetanslutning

Internet

Fiber

Uteplats

Uteplats på 5 kvm på 3 av markplanslägenheterna

Bilplats

6 parkeringsplatser varav 5 st med motorvärmaruttag samt 1 besöksparkering utan motorvärmare.

Ekonomi

Förening

Andel i föreningen: 6,81 %

Bostadsrättsförening

Brf Olof

Det finns 12 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Haga - 10 nyproducerade lägenheter

Nu släpper vi 10 st nyproducerade lägenheter på attraktiva Haga. 2 lägenheter byggs på i befintlig byggnad och 8 st byggs i ett nytt gårdshus på tomten. Alla lägenheter håller en hög standard med trägolv, kaklade badrum samt fullt utrustade kök.

Här erbjuds 1:or på 25,1 kvm samt 31 kvm, en 3:a på 72,3 kvm och en 2:a på 56,3 kvm. Pris från 1 245 000:- - 2 495 000:-

Här bor du med närhet till både Gammliaskogen och I20 med dess motionsspår samt en kortare promenad ner till stadens puls. Cykelavstånd till Universitetet och Nus. I närområdet finns även mataffär, skola, förskola, restaurang samt gym.

Planerad inflytt våren 2022. Först till kvarn gäller, så anmäl ditt intresse redan idag!

Pris
1 245 000 SEK
Pris från
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Maria Bäckström
Fastighetsmäklare
Sara Stenlund
VD, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Haga

Östra Kyrkogatan 46

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

INTRESSEANMÄLAN