Kvarnvägen 3B, UMEÅ | Boporten
Kvarnvägen 3B

UMEÅ

Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt

Kvarnvägen 3B

UMEÅ
Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 49 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 919 SEK (Allt utom el )
Rum: 2
Boarea: 49 kvm
Våning: 6 av 11

TV- och internetanslutning

TV

Triple play

Internet

Telia

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 306384001-0069 i Västra Stranden 1

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 200 SEK/mån.

El: 200 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,78 %

Andel av årsavgiften: 0,78 %

Bostadsrättsförening

Västra Stranden 1

Föreningen äger fastigheten Välten1 i Umeå med adress Kvarnvägen 3A och Kvarnvägen 3B.

Samtliga lägenheter har ett lägenhetsförråd som ingår i bostadsrätten i källarplan i respektive hus. i varje hus finns även ett cykelförråd.

Parkeringsplatser i källargarage och på gårdsmark. Nergrävda behållare för matavfall och hushållssopor kommer att anläggas på gårdsmark.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Väst på stan » Fin 2:a med utsikt över älven!

Centralt belägen 2:a med den porlande Umeälven inpå knuten! Här kommer möjligheten att förvärva denna stilrena lägenhet på Kvarnvägen 3B. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger härliga ytor för umgänge. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusflöde till hela lägenheten. Det stilrena köket som går i vitt har goda arbetsytor och gott om förvaring. Från köket finns utgången till den inglasade balkongen med utsikt ut mot älven med senare kvällssol. Även från sovrummet finns den härliga utsikten mot älven och här finns utrymme för en dubbelsäng och förvaring i en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till en fin tvåa med ljusa ytskikt och genomgående parkettgolv i ek.
Inbjudande hall med klinkers på golv och avhängning finns med både hatthylla och garderob.
Rakt fram ligger badrummet som även det har grått klinkers på golv och vitt kakel på vägg. Här finns tvättmaskin, tvättställ med kommod, spegelskåp, dusch med vikväggar i glas, handdukstork och wc. Praktisk arbetsyta ovan tvättmaskin med laminatskiva och förvaring i skåp.

Kök och vardagsrum integreras på ett trevligt sätt vilket ger härliga utrymmen för umgänge. Flertalet fönster ger ett härligt ljusflöde till hela lägenheten och naturlig matplats vid fönster. Vita luckor med matchande vitt kakel och bänkskiva i grå laminat. Här finns gott om både förvaring och arbetsytor. Maskinparken består av inbyggd ugn och micro, induktionshäll, fläkt, diskmaskin och även en vinkyl. I vardagsrumsdelen ryms både en större soffa och övrigt möblemang. I köket finns även utgången till den härliga inglasade balkongen med kvällssol och med utsikt över älven.

Sovrummet är rymligt och bra förvaring finns i skjutdörrsgarderob efter en hel vägg. Här ryms en dubbelsäng och sängbord utan problem.
Här bor du i lugnt och omtyckt område endast ett stenkast från stadskärnan med dess utbud och fina promenadstråk finns längs med älven.
Välkommen på visning!

Pris
2 225 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ

Kvarnvägen 3B

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN