Stenmarksvägen 13C, UMEÅ | Boporten
Stenmarksvägen 13C

UMEÅ, Haga

Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt

Stenmarksvägen 13C

UMEÅ, Haga
Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 77 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 278 SEK (Här ingår värme, vatten, kabel-TV och internet.)
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 77 kvm
Våning: 1 av 3

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät

Internet

Leverantör: Telenor. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Inglasad, läge sydväst

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats går att hyra för 156 kr/mån. ( Finns troligtvis)
Carport går att hyra för 260kr/mån. F.n är det kö till dessa platser.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212347001 i HSB, Brf Huggaren

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 200 SEK/mån.

El: 200 SEK/mån.

Förening

Ungefärlig beräknad elkostnad.

Andel i föreningen: 1,54 %

Andel av årsavgiften: 1,54 %

Övriga utrymmen

Det finns bastu, källarförråd, tvättstuga, vindsförråd, samlingslokal uteplatser och kolonilotter.

Bostadsrättsförening

HSB, Brf Huggaren

Det finns 68 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring på gång i dagsläget.

Övrigt

Besök gärna föreningens hemsida, www.huggaren.nu

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Haga, 3:a på Stenmarksvägen!

Välkommen till Haga! En ljus och trevlig lägenhet på 77 kvm en halv trappa upp. Köket är renoverat under år 2019 och badrummet är helkaklat. Ett rymligt vardagsrum med burspråk och ekparkettgolv, härifrån utgång till en inglasad balkong i härligt sydväst läge.
Brf Huggaren är en stabil förening låg belåning där flertal renovering utförts under senare år. Genom föreningen finns även tillgång till bastu och samlingslokal.
Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen till en ljus och trivsam gavellägenhet på Haga! En halvtrappa upp når du denna lägenhet som disponeras enligt följande:
Hall med klädavhängning till höger, parkettgolv och vitmålade väggar. Från hallen når man köket till höger, badrum och sovrum till vänster. Rymligt vardagsrum med ekparkett rakt fram. En gavellägenhet med härligt ljusinsläpp från flera väderstreck.

Ett kök med utrymme för matplats och bra ljusinsläpp. Under år 2019 renoverades köket av Miljökök i Umeå, ny inredning och nya vitvaror. Köket har en ljus laminatbänkskiva och mosaik ovan denna. Köksutrustningen består av diskmaskin, spishäll, fläkt och kyl/frys i rostfritt.

Badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns dusch med vikbara glasväggar, tvättställ och WC.
Ett av sovrummet ligger vägg i vägg med badrummet. Sovrummet med ljusa väggar och ljust laminatgolv. I hallen innan sovrummet finns en stor garderob för förvaring.

Stort härligt vardagsrum med parkettgolv. Här ryms såväl soffgrupp samt ett större matbord för det stora sällskapet. Burspråk som ger fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man även ut till den inglasade balkongen i soligt sydväst läge.

I anslutning till vardagsrummet finns det andra sovrummet. Här har vi tapet på väggarna och ett laminatgolv. Förvaring i form av inbyggda garderober.

Tvättstuga, torkrum och förråd/matkällare finns i källaren i samma hus. Dessutom finns ytterligare ett förrådsutrymme på vindsvåningen.

Pris
2 495 000 SEK
Intresseanmälan
VISNINGAR
Måndag 1 mars 16:30-17:00
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Måndag 1 mars 17:00-18:00
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Tisdag 2 mars 12:00-12:30
Endast bokad visning. Boka via vår hemsida under "boka"
Boka
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Haga

Stenmarksvägen 13C

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

INTRESSEANMÄLAN