Skolgatan 32, UMEÅ | Boporten
Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
UMEÅ, Centralt

Skolgatan 32

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 61.1 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 288 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten och avlopp, förråd, bredband, TV och sophantering. Höjning av månadsavgiften planeras till 2021-04-01. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 61,1 kvm
Våning: 1

TV- och internetanslutning

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carport. Separat kö. 340kr/månad.
Parkeringsplats med elstolpe. Separat kö. 200kr/månad.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 301640001-0003 i Riksbyggen, Brf. Vaktposten 4

Förening

Andel i föreningen: 4,64 %

Andel av årsavgiften: 4,64 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett förråd.

Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även tvättstuga, övernattningslägenhet (200kr/dygn), samlingslokal och snickarbod.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Vaktposten 4

Det finns 18 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Skolgatan 32 - Central 2:a med inglasad uteplats

Varmt välkommen till Skolgatan 32, en optimal adress för dig som vill bo ett stenkast från centrum och en perfekt lägenhet för dig som vill skapa en riktig drömlägenhet! Perfekt planerad med stora ytor och en inglasad uteplats mot föreningens innergård.

Varmt välkomna till visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Via en kodad entrédörr från Skolgatan tar ni er in i ett hemtrevligt trapphus där ni via några trappsteg upp når lägenheten. Alternativt via föreningens trevliga innergård med en planfri entré tar ni er in till den välplanerade bostaden om cirka 61 kvadratmeter.

Varmt välkommen att kliva in till bostadens rymliga hall som har gott om plats för förvaring av kläder och skor i form av garderob och hatthylla. Direkt till höger om hallen nås bostadens badrum som är kaklat och klinkat i en ljus kulör. Badrummet är utrustat med handfat, WC, spegel, samt en kommod för extra förvaring. Badrummet är rymligt och här är det även förberett för tvättmaskin.

Vidare nås bostadens vardagsrum som är ljust och luftigt med goda möbleringsmöjligheter. Väggarna är vita som möter ett fint parkettgolv. Här tar ni er ut till den inglasade uteplatsen som även blir som ett extrarum när vädret tillåter det.

Väggivägg till vardagsrummet disponeras bostadens rymliga sovrum som ligger i ett ostört läge mot den behagliga innergården. Praktiskt beläget intill nås bostadens klädkammare.

Det trivsamma köket ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och hallen. Praktisk arbetskök med klassiskt vita luckor och kakel i vitt. Maskinparken består av fullstor kyl och frys, spishäll, ung och fläkt. Rymlig matplats intill fönster mot innergården.

Varmt välkommen på visning!

Pris
1 595 000 SEK
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Julia Karlsson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Centralt

Skolgatan 32

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN