Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
UMEÅ

Kolvaktargränd 7B

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 106.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 880 SEK (I avgiften ingår kallvatten, kabeltv och carport)
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 106,5 kvm
Biarea: 12 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Basutbud ingår.

Internet

Umeå Energi

Uteplats

Fin altan med bästa solläge samt gräsyta och även utrymme på framsidan perfekt för morgonkaffet.

Bilplats

1 carport till varje lägenhet ingår i avgiften. Om motorvärmare betalar man sin egna elanvändning. Det ingår även en extra parkering.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 2 i Brf Kolvaktaren

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 1000 SEK/mån.

El: 200 SEK/mån.

Förening

Elförbrukning beräknat på 1 kr/kWh. Huvudsäkring 16 A. Varje lägenhet har egen elpanna.

Andel i föreningen: 14,28 %

Andel av årsavgiften: 14,28 %

Övriga utrymmen

Förråd 12 kvm

Bostadsrättsförening

Brf Kolvaktaren

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Gimonäs- tilltalande bostadsrättsradhus!

Varmt välkomna till detta fina och mycket trivsamma bostadsrättsradhus på Gimonäs. Perfekt planerad med härliga ytor och tre sovrum. Genomgående fina materialval av hög kvalitet och två helkaklade badrum. Carport ingår! Närhet till strömpilen, förskola, skola, elljusspår, Grössjön, NUS, Universitet och god kommunikationer till Umeå centrum.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen in till trivsam och praktisk entré med gott om plats för kläder tack vare de platsbyggda garderoberna med spegeldörrar. Under era fötter ligger en matta i grå nyans.

Från hallen når vi den öppna planlösning som binder samman kök och vardagsrum. Köket är modernt och trivsamt med gott om skåp och förvaring samt bra arbetsytor. Ljusa köksluckor i trä och snygg bänkskivor i grå Quartz sten som även återfinns under skåpen som stänkskydd. Maskinparken består av spishäll, fläkt, inbyggd diskmaskin, ugn, micro och kominerad ugn, vilket ger två ugnar samt inbyggd kyl och frys. I köksdelen rymmer ni även ett fullstort matbord. I anslutning till köket finner ni snyggt platsbyggd förvaring med en inbyggd sittbänk där ni kan umgås medan ni lagar mat.

På vägen till vardagsrummet passerar ni bostadens första badrum. Badrummet är helkaklat med blått klinker på golvet samt vita väggar. Här rymmer vi dusch, toalett, handfat med snygg kommod i vitt och spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Det trivsamma vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare de stora fönsterna med som skapar rejält ljusinsläpp. Här inne är väggarna i en snygg grå nyans och golvet är av ljust trä. Från vardagsrummet har ni utgången till en uteplats och en liten gräsplätt. På altanen rymmer ni en loungegrupp eller annan möbel.

Den fina trappan leder er till övre plan, på övervåningen finner ni bostadens tre sovrum inrett i moderna färgval samt trägolv. Det största sovrummet med väggar i en grön nyans har även direkt tillgång till en praktisk klädkammare.

Den fina trappen leder er till övre plan och ni når direkt en passage som leder er genom övre plan. Här har ni tre rofyllda sovrum inrett med moderna färgval samt parkettgolv i ek. Det största rummet har praktisk klädkammare. Sovrum nummer två har ljusblå väggar och det sista sovrummet har gula väggar.

På övervåning finner vi även ett modernt badrum inrett med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns badkar, tvättställ med kommod i vitt med stor spegel ovanför samt wc.

Pris
2 195 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ

Kolvaktargränd 7B

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN