Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Grubbe

Lagmansgatan 46A

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 76 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 692 SEK (värme, vatten, kabel-tv och internet ingår i avgiften)
Rum: 3
Boarea: 76 kvm
Våning: 1 av 2

Renoveringar

2014
Renoverat badrum
Nya trägolv i hela lägenheten
Nytt kakel och bänkskiva i kök, samt nya vitvaror (ej diskmaskin)
2015
Byggt uteplats

TV- och internetanslutning

TV

Telia - ingår i avgiften

Internet

Telia - ingår i avgiften

Uteplats

Stor uteplats med sol från lunch till sena kvällen.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

47 st Garage 267 kr/mån. Separat kö
31 st P-plats 135 kr/mån. Separat kö

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3230-2-23-8 i HSB, Brf Lövsågen

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 175 SEK/mån.

El: 175 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 1,21 %

Andel av årsavgiften: 1,21 %

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, en nyrenoverad samlingslokal och tvättstuga. På samma plan som lägenheten finns lägenhetens rymliga förråd.

Bostadsrättsförening

HSB, Brf Lövsågen

Föreningen bildades 1969 och består av 84 lägenheter. Fastigheterna består av åtta st tvåvåningshus som ligger på Lagmansgatan 42 A-D, 46 A-F & 50 A-F. Naturskönt område med närhet till strövområden längs Umeälven. Här finns både förskolor och skolor på promenadavstånd.

Det finns 84 lägenheter i föreningen.

Ingen planerad avgiftsändring.

2011 » Fönsterbyte
2015 » Bytt staket
2017 » Ommålning trapphus
2017 » Stamrenovering

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Grubbe - Efterlängtad markplanstrea

Välkommen till denna ljusa och rymliga trerummare i markplan med ett av områdets bästa läge. Lägenheten har genomgående nya ytskikt och en mycket tilltalande planlösning med rymliga och välplanerade rum .Helrenoverat badrum med kakel och klinker samt nya ytskikt och trägolv i hela lägenheten. Utbyggd uteplats med sol hela dagen. Här bor du på lugnt och barnvänligt område med ca 800 m till älven och dess promenadstråk, cykelavstånd samt goda kommunikationer till centrum, NUS och Universitetet.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till denna ljusa och välplanerade markplanslägenhet på populära Lagmansgatan.

Stig in i ljus hall med avhängningsplats samt två garderober. Hallen fördelar lägenhetens samtliga rum i en trivsam planlösning. Lägenheten har genomgående nya ytskikt samt välplanerade rum, vilket ger en bra helhetskänsla.

Kök och vardagsrum finns disponerad till vänster i lägenheten. Köket är delvis renoverat 2014. Här sitter en vit inredning med spottar under skåp, vit bänkskiva och ett grått kakel. Maskinparken består av spis med häll, fläktkåpa, kyl/frys samt diskmaskin. I anslutning till köket nås den trevliga matplatsen med plats för ett matbord för 4-6 personer. Här finns även utgång till den härliga uteplatsen med sol från lunch tills sena kvällen. Här finns det plats för både en matgrupp samt solstolen.

Vardagsrummet når du antingen via köket eller hall. Väggarna är tapetserade i en ljus nyans. Rummet är både ljust och rymligt, stora fönster vilket ger ett fint ljusinsläpp. Här ryms både soffgrupp och matgrupp om så önskas.

Lägenhetens sovrum är placerade på högra sidan från hallen. Sovrum 1 (används idag som matsal) har ljusa tapeter och ekgolv. Här finns det en inbyggd garderob. Sovrum 2 har även det ekgolv, ljusa väggar och en inbyggd hel garderobsvägg som ger bra förvaring. Här ryms en dubbelsäng utan problem.

Det helrenoverade badrummet (2014) har ett ljusgrått klinkergolv med golvvärme samt vita kaklade väggar. Här finns en rymlig badrumsmöbel med kommod och matchande spegel, wc-stol, handukstork, tvättmaskin och dusch med vikdörrar.

Hela lägenheten har enhetliga trägolv och ljusa väggar.

I direkt anslutning till lägenheten ligger lägenhetens rymliga förråd.

Missa inte denna pärla, boka in dig på visning redan idag!

Pris
2 095 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Maria Bäckström
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Grubbe

Lagmansgatan 46A

Visa karta

Område - Grubbe

Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Här bor du stadsnära, men ändå lantligt. Grubbe erbjuder dessutom ett bra urval av skolor; Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6) samt flertalet förskolor. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Närheten till Umeälven ger möjlighet till bad, fiske samt de fina promenadstråken. Gångavstånd till välsorterad livsmedelsbutik.

Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker, klädaffärer, bagerier och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan snabbmatsrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom stormarknader, byggvaruhus och möbelvaruhus, och tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv.

INTRESSEANMÄLAN