Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 26

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 66.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 122 SEK (I avgiften ingår värme, kallvatten, tv och bredband.)
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 66,5 kvm
Våning: 4

TV- och internetanslutning

TV

Telia

Internet

Telia

Uteplats

Balkong 1: ej inglasad. Läge öster. Sol från soluppgång-13.00. Balkong 2: inglasad balkong. Läge väster. Sol från ca 16.00-22.00.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Kallgarage. 600 kr/mån. Separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 73 i HSB, BRF Mariehöjd 2

Förening

Andel i föreningen: 1,10 %

Andel av årsavgiften: 1,10 %

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd. Inom föreningen finns även ett styrelserum, fastighetsskötarrum samt en uthyrningslägenhet.

Bostadsrättsförening

HSB, BRF Mariehöjd 2

Föreningen äger fastigheten Skärvstenen 2. Föreningen består av 105 bostadsrätter som är fördelade på adresserna Skärvstensgatan 24, 26, 28, 30 och 32. Inom föreningen finns styrelserum och övernattningsrum.

Det finns 105 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Mariehöjd » 3:a högt upp i huset, dubbla balkonger!

**VISNING 28/10** 3:a med högt i tak och fint ljusinsläpp. Här erbjuds ni en social och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, två rofyllda sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme, spotlights och egen tvättutrustning. Två balkonger, varav den ena är inglasad. Hiss finns!

Lugnt och trevligt område med närhet till välsorterad matbutik, två fina gymanläggningar, universitet och NUS. Lägenheten ligger ett stenkast från Nydala med otaliga motionsmöjligheter. Goda bussförbindelser!

Beskrivning

Rumsbeskrivning.: I hallen välkomnas ni av ekparkett på golvet som ramas in av vitmålade väggar. Ytterkläder och skor hänger ni av er direkt till höger om entrén.

Till vänster om hallen finner ni det helkaklade badrummet, utrustat med golvvärme. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med vikbara glasväggar, tvättmaskin och torktumlare. Bänkyta och skåp ger plats för förvaring och möjliggör smidig tvätthantering.

Till höger om hallen ligger köket disponerat. Vit skåpinredning med mjukstängande luckor, stänkskydd i form av vitt kakel och komplett maskinpark i rostfritt utförande. Ni erbjuds fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt.

Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning mot köket. Generöst planerat rum med fönster i två väderstreck och utgång till en utav lägenhetens balkonger. I vardagsrummet får ni plats med stort matbord och soffgrupp.

Lägenhetens två sovrum ligger placerade till höger om hallen, innanför köket. Det första sovrummet är något större i storleken och rymmer både dubbelsäng och förvaring. Från det här sovrummet nås den inglasade balkongen.

Pris
2 095 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
VISNINGAR
Onsdag 28 oktober
Vänligen kontakta mäklaren för att boka tid.
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare, Partner

Planritning

Karta

UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 26

Visa karta

Område - Mariehöjd

Mariehöjd, Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

INTRESSEANMÄLAN