Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Mariedal

Vargvägen 180D

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 68 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 976 SEK (Elen debiteras varje månad utifrån schablon beroende av lägenhetens storlek. Den faktiska förbrukningen läses av 1 gång per år. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 68 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät Com Hem. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Riksnet. En anslutningsavgift om 300:-kr tillkommer. Bredband. Ingår i månadsavgiften

Uteplats

altan

Bilplats

I bostadsrättsföreningen finns 74 garage och 64 carportar.

Ekonomi

Förening

Andel i föreningen: 0,57 %

Andel av årsavgiften: 0,59 %

Övriga utrymmen

Det finns tre tvättstugor att boka: A-, B- och Grovtvättstuga. Mattor och större/tyngre plagg ska tvättas i grovtvättstugan.
Bastu och motionsrum finns i tvättstugehuset, Vargvägen 175. Alla kan få tillgång till bastun och motionsredskapen. Avgiften är 100 kr per år.
Samlingslokalen med fullt utrustat kök inklusive porslin. Lokalen rymmer ca 40 personer i middagssittning.
Övernattningsrummet, som du kan hyra till dina tillfälliga besökare.
Bordtennisrummet med egen ingång, till vänster om gårdens entré. Du kommer in med din lägenhetsnyckel.
Hobbyrum

Bostadsrättsförening

Brf. Staren

Brf. Staren är belägen i stadsdelen Mariedal - ett stenkast från affärscentrat - med adresser på Vargvägen 169 - 183. Den består av 148 lägenheter i tvåvåningshus och alla har egen ingång.

Läs mer om föreningen på: www.staren.nu

Det finns 148 lägenheter i föreningen.

Övrigt

Besök gärna bostadsrättsföreningens hemsida https://www.staren.nu/

Tillträde

Möjlighet till snabbt tillträde

Mariedal - Tvåa i bottenplan i populärt område med egen entré och härlig altan på framsidan!

Här kommer tillfälle att förvärva en ljus och trevlig lägenhet på bottenplan med egen ingång i lugnt område. Rymligt ljust kök, större vardagsrum med stora fönsterpartier och sovrum i bra storlek. Härlig altan med eftermiddagssol. Familjevänligt och lugnt område med närhet till NUS och Universitetet samt det stora utbudet av butiker och restauranger på både Mariedals och Ersbodas handelsområden. Låg månadsavgift där allt ingår!
Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen till Vargvägen och dessa populära lägenheter i markplan. Här bor du i en två på hela 68 kvm där allt ingår i den låga månadsavgiften. Här får du ett hem med egen uteplats och egen ingång, mycket uppskattat av de som vill ha kvar markkänslan. Gott om förvaring via garderober och klädkammare.

Välkomnande större hall med både avhängningsplats och praktisk garderob med gott om plats för dold förvaring. Hallen fördelar lägenhetens samtliga rum med köket till höger och längre in när ni badrum, sovrum samt vardagsrum. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en matta.

Köket ligger disponerat till höger från entrén, ni när köket via hallen samt vardagsrummet. Matplatsen är placerad vid fönsterparti där ni även har utgång till soliga altanen. Här finns möjlighet att avnjuta både lunch och middag eller en kopp kaffe. Flertalet fönster ger köket ett härligt ljusflöde och rymd. Luckorna är vita, ljusa bänkskivor och vitt skiva fungerar som stänkskydd. Här finns gott om arbetsytor och förvaring i skåp. Maskinparken består av fläkt, spis med häll och ugn, hel kyl och hel frys. Köket har även inbyggda garderober med bra plats för förvaring.

I direkt anslutning till köket finns det stora vardagsrummet med parkettgolv i ek och ljusa väggar. Här finns plats för den större soffan och övrigt möblemang. Vardagsrummet vetter mot grönyta och ligger insynsskyddat.

Sovrummet har tapetserade väggar och matta på golv, här ryms det dubbelsäng och annan möblemang. Fönster sprider ljus till rummet och ger vädringsmöjligheter. Intill sovrummet finn rymligt förråd med gott om plats för förvaring.

Badrummet är inrett med matta på vägg och golv. Här finns dusch, wc, tvättställ med spegelskåp ovanför och förberett för tvättmaskin.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, hushållsel, internet och kabeltv!

Pris
1 645 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Planritning

Karta

UMEÅ, Mariedal

Vargvägen 180D

Visa karta

Område - Mariedal

Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

INTRESSEANMÄLAN