Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Ersboda

Snipgränd 33

Bostadsrättslägenhet - 5 rok, 115.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 6 743 SEK (I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet.)
Rum: 5
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 115,5 kvm

Renoveringar

2015 » Köksluckor och diskbänk
2016 » Badrum övre plan
2016 » Inredning badrum entréplan
2018 » Kyl/frys och spishäll
2018 » Golv entréplan
2019 » Diskmaskin, tvättmaskin

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Riksnet.

Uteplats

Uteplats på både fram- och baksidan i öster- respektive västerläge vilket ger er sol hela dagen!

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Garageplats. 290 kr/mån.
Parkeringsplats. 95 kr/mån.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 23 i Brf Snipan

Förening

Andel i föreningen: 1,82 %

Andel av årsavgiften: 1,83 %

Övriga utrymmen

Separat kallförråd i direkt anslutning till entrén, ca 10 kvm. Inom föreningen finns det kvarterslokal, bastu, tvådelad tvättstuga och cykelförråd. Soprum med källsortering.

Bostadsrättsförening

Brf Snipan

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ersboda » Br-radhus i mycket gott skick!

Här tar letandet slut! I lugna kvarter på Ersboda ges ni nu tillfälle att förvärva ett radhus i mycket gott skick. Entréplan fördelar totalrenoverat kök, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till altan med bästa västerläge. Vidare finns här även ett badrum med uppgraderad inredning och separat tvättstuga. En trappa upp återfinns helrenoverat badrum med lyxigt bubbelbad samt 3 st sovrum, går att omvandla till 4 st.

Beskrivning

Rumsbeskrivning.: Välkomnande hall där golvytorna pryds av ett stilrent och slitstarkt klinkers som ramas in av tapetserade väggar och infällda spotlights i taket. Här ges ni gott om yta för både avhängning och förvaring av era kläder och skor!

Till höger om hallen ligger det hemtrevliga och genomgående renoverade köket. Här erbjuds ni generösa ytor, fint ljusinsläpp och den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt.

Från köket nås husets tvättstuga. Här inne har ni plats för tvättmaskin, torktumlare och grovtvättställ samtidigt som det finns plats för förvaring då man har tagit vara på utrymmet under trappen.

Till höger om hallen återfinns även ett av totalt två badrum. Badrummet är inrett med våtrumsmatta på väggar och golv i diskreta färger. Här finns wc, tvättställ med kommod, spegelskåp och dusch.

Rakt fram från hallen stegar ni mot och stiger in i det luftiga vardagsrummet. Här finns det gott om yta för soffgrupp, fåtölj och tv-bänk samt en bokhylla eller ett vitrinskåp om så önskas.

Från vardagsrummet nås väl tilltagen altan med soligt västerläge!

Övre plan.

En trappa upp återfinns tre välfördelade sovrum varav det största sovrummet går att dela av på mitten ifall familjeförhållandena kräver 4 st sovrum alternativt att ni önskar ett separat kontor. Från sovrum nummer 2 nås balkong, även den belägen i väster.

Här uppe finns även ett totalrenoverat badrum. 2016 valde säljarna att blåsa ut befintligt badrum och istället inreda med kakel och klinker i smakfull färgsättning som håller över tid. Badrummet inrymmer wc, handfat, handdukstork och lyxigt bubbelbad!

Pris
1 775 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Ersboda

Snipgränd 33

Visa karta

Område - Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).

INTRESSEANMÄLAN