Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
UMEÅ

Kungsgatan 63D

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 94 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 831 SEK ( Inkl värme, VA, bredband och kabel-TV.)
Rum: 3.5
Sovrum: 1 (Kan göras om till 2)
Boarea: 94 kvm
Våning: 5

TV- och internetanslutning

Internet

75 kr per månad

Uteplats

Stor terrass på 26,5 kvm med bästa söderläge samt balkong med förmiddagssol. Det finns två balkonger på 2,5 och 5.5 kvm.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Garageplats i källaren kan hyras av Balticgruppen för 1875 kr per månad

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1322 i HSB, Brf Glitne i Umeå

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 110 SEK/mån.

El: 110 SEK/mån.

Förening

Elförbrukningen frågad av säljaren.

Andel i föreningen: 2,52 %

Övriga utrymmen

Förråd finns.

Bostadsrättsförening

HSB, Brf Glitne i Umeå

Välkommen till Glitne, ett hem inne i staden.

Det finns 49 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Exklusiv våning med stor terrass!

Varmt välkomna till denna exklusiva våning på Utopias tak. Perfekt planerad med representativ ytor för umgänge och samtidigt möjlighet till fler sovrum. Här har ni vackra trägolv och snyggt kök och två lyxigt inredda badrum. Fantastisk terrass på hela 26.5 kvm där ni rymmer allt ni behöver samtidigt som ni kan njuta av stadens brus.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Varmt välkomna till denna magnifika lägenhet belägen på taket av Utopia gallerian i Umeås centrum.Här möts ni av en bländande utsikt över staden från stora terrassen med bästa solläget. Här kan ni njuta av solen hela dagen/kvällen och samtidigt höra stadens puls.

Vi stiger in i hallen med gott om avhängning för kläder och skor. Här ligger snyggt terazzo klinker i ljus nyans och väggarna är målade i vitt. Hela lägenheten har golvvärme, vilket ger behaglig känsla. Den inre hallen som leder oss vidare genom lägenheten har ett vackert vitlaserat trägolv som är genomgående i hela lägenheten, vilket ger ett härligt helhetsintryck.

Till vänster i hallen når ni det smakfullt inredda badrummet som är helkaklat med den ljusa Terrazzo plattan som återfinns i hallen. Dusch, wc och tvättställ med vit kommod och spegel. Har ni även tvättmaskin och torktumlare med bänkyta och praktisk skåpinredning.

Kök och vardagsrum har en härligt öppen planlösning med stora inredningsmöjligheter. Här finns plats för både matbord och soffhörnan. Köket är stilfullt med inredning i klassiskt vitt med och bänkytor i rostfritt samt matchande stänkskydd. Den maskinpark som erbjuds är kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll med fläkt samt inbyggd ugn och mikro. Från vardagsrummet når vi den stora härliga terrassen via ett vackert glasparti i svart vilket ger härlig karaktär till hela lägenheten.

Terrassen är magiskt fin och på hela 26.5 kvm. Här har ni verkligen plats för allt ni behöver och kan njuta av solens alla timmar till stadens brus.

Den vackra och öppna trappen leder oss upp till övre plan och vi når direkt upp till stora härliga ytor som idag används som ett allrum. Här är möjligheterna stora och ni kan inreda till sovrum och samtidigt ha kvar ett allrum i bra storlek om ni så önskar. Från allrummet når ni ett fin balkong med magisk utsikt av Stadskyrkan och Umeå stad med fantastisk morgonsol.

Det rofyllda och väl tilltagna sovrummet är beläget till höger om trappen. Även här har ni en fantastisk utsikt vilket bidrar till en underbar sovplats. Här finns gott om garderober, vilket ger den perfekta förvaringen.

Badrummet på övre plan är exklusivt inredd helt med svart lyxig marmor. Här finns dusch, wc och tvättställ med skåp i vitt och spegel.

Till lägenheten finns det även en relax avdelning att hyra av föreningen med bastu, badtunna och en utsökt utsikt.

Pris
5 495 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ

Kungsgatan 63D

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN