Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Väst på stan

Dragongatan 7

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 98 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 362 SEK (I avgiften ingår värme, tv och bredband)
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 98 kvm
Våning: 3

TV- och internetanslutning

TV

Telia

Internet

Telia

Uteplats

Stor inglasad balkong med bästa västerläge

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

25 p-platser i det kommunala garaget under Dragonskolan. 495 kr/mån.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212551001-0119 i RBF Dragonen 1

Förening

Vatten och elförbrukning mäts individuellt och faktureras via föreningen.

Andel i föreningen: 3,07 %

Andel av årsavgiften: 3,07 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd, beläget på markplan. I föreningen finns en övernattningslägenhet.

Bostadsrättsförening

RBF Dragonen 1

Det finns 39 lägenheter i föreningen.

Föreningen förväntas inte ha några större underhållskostnader de närmaste åren.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Väst på stan » Modern gavellägenhet, stor inglasad balkong

Väst på stan finner ni denna nyproducerade (2018) gavellägenhet á 4 rum och kök. Hög materialstandard och synnerligen väldisponerad planlösning. Stor, solfylld balkong som dessutom är inglasad – kan det bli bättre?

Fantastisk bostad med gångavstånd till citykärnan och vackra promenadstråk längst med älven. Goda kommunikationer till Umeå Universitet och NUS!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Rymlig hall med avhängning i form av hatt- och skohylla direkt till höger samt förvaring via garderob. Under era fötter vilar ett stilrent och slitstarkt klinkergolv i mörkare ton och väggarna är vitmålade.

Helkaklat badrum med tidlös färgsättning och komfortabel golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och dusch. Vidare finns här tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och skåp som förenklar hanteringen av er tvätt.

Bostaden har även en gästtoalett, praktiskt de gånger någon bestämmer sig för att duscha länge. Ytskikten utgörs av kakel och klinker och inredningen består av wc och handfat.

Vägg i vägg med gästtoaletten finner ni en klädkammare.

Stilsäkert kök med vita, högblanka skåpluckor som matchas snyggt mot vitt kakel och en ljus bänkskiva. Maskinparken består av kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, spishäll och fläkt. Fina fönsterpartier varav ett är placerat ovanför diskhon vilket ger den diskansvarige en fin utsikt medan man arbetar.

Köket ligger i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Matplatsen är rejält tilltagen vilket gör det möjligt för er att ställa in det stora matbordet med gott om plats för vänner och familj att samsas runt samtidigt under kvällar, helger, högtider och födelsedagar!

Vardagsrummet kännetecknas av ljus och rymd! Här får ni plats med soffgrupp, favoritfåtöljen och tv-bänken utan problem. Från vardagsrummet nås lägenheten inglasade balkong med soligt västerläge. Detta blir ett exceptionellt extrarum under sommarhalvåret.

Lägenhetens tre sovrum har alla plats för dubbelsäng. Det något större sovrummet är inrett med en rymlig skjutdörrsgarderob.

Pris
3 495 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
VISNINGAR
Måndag 6 juli
Kontakta mäklaren för visningstid.
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Väst på stan

Dragongatan 7

Visa karta

Område - Väst på stan

Väst på stan bor du nära Umeälven och strandpromenaden, som du kan följa ända upp till Baggböle Herrgård. I Hedlundaparken hittar du en skogslekpark, en kryddträdgård och en minigolfbana.

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

I området finns mataffär, och närmare centrum finns kiosk, närbutik och blomsterhandel. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer.Skolor och barnomsorg

Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).

INTRESSEANMÄLAN