Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 4

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 48.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 938 SEK (I avgiften ingår värme, kallvatten, tv och bredband.)
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 48,5 kvm
Våning: 6

TV- och internetanslutning

TV

Telia

Internet

Telia

Uteplats

Inglasad balkong, läge söder.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Kallgarage. 600 kr/mån. Separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3264-1-50-2 i HSB, Brf. Mariehöjd 1

Förening

Andel i föreningen: 0,75 %

Andel av årsavgiften: 0,75 %

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd. Inom föreningen finns även ett styrelserum, fastighetsskötarrum samt en uthyrningslägenhet.

Bostadsrättsförening

HSB, Brf. Mariehöjd 1

Föreningen äger fastigheten Malstenen 1. På fastigheten finns 6 byggnader med 114 lägenheter uppförda, byggår 2016-2017. Fastighetens adress är Skärvstensgatan 2, 4, 10, 12, 14 och 16.

Föreningen ligger i ett lugnt och naturnära område med närhet till matbutik, restauranger, två fina gymanläggningar, Universitetet och NUS. Goda bussförbindelser!

Inga planerade avgiftsändringar.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Mariehöjd » 2:a högt upp i huset!

Tillfälle att förvärva en kvadratsmart 2:a med hög materialstandard, fina färgval och som är belägen högt upp i huset! Helkaklat badrum med golvvärme, dimbara spotlights och egna tvättmöjligheter. Komplett utrustat kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Rofyllt sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Stor, inglasad balkong i soligt söderläge!

Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till välsorterad matbutik, två fina gymanläggningar, Umeå Universitet och NUS. Lägenheten ligger ett stenkast från Nydala med otaliga motionsmöjligheter. Goda bussförbindelser!

Beskrivning

Rumsbeskrivning.: Välkomna och stig på! Första känslan? Ljust, öppet och enhetligt. Direkt innanför dörren ligger ett fint ekparkettgolv som löper vidare in genom lägenheten och samtliga väggar är vitmålade. I hallen finns plats för hatt- och skohylla, två garderober och ett städskåp.

Till vänster om hallen ligger det helkaklade badrummet disponerat. Smakfull färgsättning, spotlights och komfortabel golvvärme ger badrummet en lyxig känsla! Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch och kombinerad tvättmaskin/tumlare. Bänkyta och skåp möjliggör smidig tvätthantering.

Direkt till höger om hallen integrerar kök och vardagsrum i en ljus och öppen planlösning. Köket är utrustat med vit skåpinredning och vitt kakel som snyggt bryts av mot en gråmelerad bänkskiva i laminat. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt. Spotlights i taket.

Spatiöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp! Här rymmer ni matbord, soffgrupp och tv-bänk utan att rummet känns övermöblerat. Från vardagsrummet nås lägenhetens pärla - den inglasade balkongen i soligt söderläge. Balkongen ligger högt och fritt vilket ger fantastiskt ljus och ingen insyn!

Lägenhetens sovrum nås även det från vardagsrummet. Rofyllt, välplanerat rum som i dagsläget är inrett med garderobsvägg och har gott om plats för dubbelsäng.

Pris
1 650 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Mariehöjd

Skärvstensgatan 4

Visa karta

Område - Mariehöjd

Mariehöjd, Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

INTRESSEANMÄLAN