Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Karta
Kontakt
UMEÅ, Hissjö

Innerbyvägen 7B

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 72.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 880 SEK (I avgiften ingår värme, vatten, tv och internet. En kostnad på 333 kr/mån tillkommer för hushållsel.)
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 72,5 kvm
Våning: 2

Renoveringar

2015 » Nya innerdörrar
2016 » Ytskikt sovrum 1
2016 » Totalrenovering kök
2017 » Ytskikt sovrum 2
2017 » Renoverat badrummet

TV- och internetanslutning

TV

Boxer

Internet

HissjöNet

Uteplats

Stor, insynsskyddad balkong i soligt söderläge. Gemensam uteplats vid entrén.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

16 st p-platser med motorvärmare.
12 st carportplatser.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 8 i HSB Brf Hässjan

Förening

Andel i föreningen: 4,35 %

Andel av årsavgiften: 4,35 %

Övriga utrymmen

I föreningen finns tvättstuga, jordkällare, kolonilott samt en mysig grillplats intill ån.

Bostadsrättsförening

HSB Brf Hässjan

Det finns 24 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Hissjö » Sällan till salu! 3:a i populära Hissjö

Letar ni efter en stillsam oas med naturen runt knuten samtidigt som stadens puls är knappa 15 minuter bort? Då har ni kommit rätt! Innerbyvägen 7B erbjuder er 72,5 genomgående renoverade kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök. Rymligt förråd i direkt anslutning till lägenheten samt en stor balkong i soligt söderläge med vidsträckt utsikt över området och Hissjön. Mycket populär förening med fina faciliteter för sina medlemmar!

Här bor ni ett stenkast från affär och busshållplats, på promenadavstånd till badplats, fotbolls- och tennisplan, ishockeyrink och grillplatser. Fina promenadstråk under vår, sommar och höst övergår till skoterleder och skidspår vintertid.

Beskrivning

Rumsbeskrivning.: Genom ytterdörr på gaveln nås ett litet och familjärt trapphus bestående av endast två stycken lägenheter. En trappa upp återfinns lägenheten i fråga och även det väl tilltagna förrådet, praktiskt belägna vägg i vägg med varandra.

Väl inne i lägenheten välkomnas ni av en ljus och möblerbar hall med gott om yta för både avhängning och förvaring av ytterkläder och skor. Under era fötter ligger ett fint laminatgolv som löper vidare in i köket och de två sovrummen.

Första svängen till höger leder oss in i det hemtrevliga och smakfullt renoverade köket. Här har ni allt för att kunna laga mat, baka och umgås i goda vänners lag. Den maskinella utrustningen består av fullstor och integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt. Matbordet placeras intill fönsterparti med magisk utsikt över gräsytor, trädtoppar och åkerlandskap.

På motsatt sida om köket ligger badrummet placerat. Badrummet är även det renoverat och går, precis som köket, i klassiska och tidlösa färger. På golvet ligger en svartvit golvmatta som matchas mot ljusa väggar. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, badrumsskåp, dusch och tvättmaskin.

Bostaden bjuder på två sovrum. Det första rummet nås lite längre fram till vänster, från hallen sett. Här får ni plats med dubbelsäng, nattduksbord och skjutdörrsgarderob. Rymmer inte garderoben alla kläder så finns det ytterligare plats i klädkammaren.

Sovrum nummer två ligger vägg i vägg med det första sovrummet och nås via vardagsrummet. Det här sovrummet är något mindre i storlek och används med fördel som barnrum, gästrum och/eller kontor.

Vardagsrummet är disponerat rakt fram från hallen - direkt i blickfånget när ni kliver in i lägenheten. Här pryds golvytorna av ett parkettgolv i ek och väggarna är ljust tapetserade. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong med härligt solläge och utan insyn!

Pris
725 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
VISNINGAR
Tisdag 26 maj 17:00-17:30
Öppen visning - välkommen! Önskas enskild tid, kontakta mäklaren.
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare, Partner

Planritning

Karta

UMEÅ, Hissjö

Innerbyvägen 7B

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN