Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Öst på stan

Kungsgatan 112B

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 64.3 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 729 SEK (I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet.)
Rum: 4
Boarea: 64,3 kvm
Våning: 1 av 3

TV- och internetanslutning

TV

Kabel-tv, ingår i månadsavgiften

Internet

Bredband, ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Mysig uteplats med trätrall som inhägnas av vinbärsbuskar.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 236 kr/mån.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 203 i Brf. Ärlan

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 490 SEK/mån.

El: 490 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 4,03 %

Andel av årsavgiften: 4,04 %

Övriga utrymmen

Det finns vindsförråd, cykelförråd, snickarbod och tvättstuga.

Bostadsrättsförening

Brf. Ärlan

Brf Ärlan är en privat bostadsrättförening som äger fastigheten Ärlan 13 i Umeå kommun. Fastigheten består av tre bostadshus som innehåller 25 bostadsrätter, uppförda under åren 1992/-93. Adresserna till föreningen är Kungsgatan 112-114.

Det finns 25 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Öst på stan - Fräsch och yteffektiv 4:a!

Välkommen till denna välplanerade och fint renoverade lägenhet öst på stan. Här är kvadratmetrarna väl använda och inrymmer 4 rum och kök. Ljust och fint kök med exklusiva val. Badrum med kakel och klinkers samt ljusa ytskikt i hela lägenheten. Här bor du i ett lugnt område med promenadavstånd till centrumkärnan, universitetet samt NUS. Stabil förening med bra avgifter och låg belåning. Carport finns tillgängligt. Välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskriving: Här stiger du in i en hall med avhängningsmöjlighter och ett schackrutigt klinkergolv med värmande golvvärme.

Direkt till höger finner du det helrenoverad badrummet med grått klinkergolv med golvvärme och matchande smalstavigt kakel på väggarna. Här finns handfat med kommod och matchande spegelskåp, handdukstork, wc, badkar med glasvägg samt kombinerad tvätt/torktumlare.

Rakt fram från hallen når man köket som renoverades 2015. Vita släta luckor som bryts av mot den mörka granitskivan och det stilfulla mönstrade kaklet. Ovan arbetsytorna finns infällda spottar. Maskinparken består av induktionshäll (touchslide), inbyggd ugn (pyrolys), inbyggd mikro, diskmaskin, fläkt samt kyl/frys. Här finns även ett lite fönster som ger ett härligt ljsinsläpp. Här finns möjlighet för matbord med plats för ca 4 personer. På golvet ligger ett ekparkettgolv som fortlöper in i resterande del av lägenheten och väggarna är vita.

Vardagsrummet når man längst in i lägenheten och har vita väggar. Här finns ett störra fönsterparti med trevligt ljusinsläpp.

Lägenheten har totalt tre sovrum. Det största sovrummet ligger i anslutning till köket och rymmer såväl dubbelsäng som en större garderobssektion. De två andra sovrummen ligger vägg i vägg med varandra i anslutning till hallen. Båda dessa sovrum rymmer säng samt garderob.

Pris
2 275 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Jörgen Johansson
Fastighetsmäklare, Partner

Planritning

Karta

UMEÅ, Öst på stan

Kungsgatan 112B

Visa karta

Område - Öst på stan

Öst på stan kallas östra delen av Umeås innerstad. Stadsdelen avgränsas av Ume älv, Östra Kyrkogatan och Östermalmsleden. Stadsdelen har fortfarande karaktären av ordnad villastad med trähus i en stadsmässig rutnätsplan, men villor och mindre hyreshus ersätts successivt med stenhus i kvartersformering.

INTRESSEANMÄLAN