Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Tomtebo

Alfens allé 19

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 55 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 898 SEK
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 55 kvm
Våning: 3 av 4

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Umenet.

Internet

Bredband. Leverantör: UmeNet.

Bilplats

Parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Separat kö.
Carportplatser. Går att hyra för 350 kr/mån. Separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3020-1-32-2

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 250 SEK/mån.

El: 250 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 1,10 %

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Tomtebo Fin tvåa med hiss!

Fin lägenhet från 2015 där kombinationen av ljusa ytskikt och takhöjd på 2,70 meter skapar en känsla av rymd! Med smakfulla färg- och materialval, fullt utrustat kök och badrum är det inte mycket som saknas detta boende! Rofyllt sovrum och gott om förvaring via förrådsutrymme i lägenheten. Optimalt boende ett stenkast från Nydalasjön och på cykelavstånd till Universitetet. Välkommen på visning!

Beskrivning

Entré via ljust trapphus med hiss.

Ni välkomnas av en ljus hall med goda avhängningsytor. I hallen ligger en textilmatta till ljusa målade väggar.

Badrummet är modernt helkaklat i vitt till grått golv med golvvärme. Här finns vägghängd toalettstol, handfat med spegelskåp och dusch med vikväggar samt egen tvättmaskin och torktumlare. Bänkytor och skåp ger plats för förvaring och möjliggör smidig tvätthantering.

Vardagsrum med öppen planlösning mot matplats/kök ger fina sociala ytor. Här finns plats för både matgrupp samt soffa. På golvet ligger en parkett som bryter fint till de vitmålade väggarna. Vardagsrummet har utgång till den rymliga balkongen. Balkongdörren har helglas vilket släpper in fint ljus till rummet.

Arbetsköket går i sobert vitt med bra förvaringsmöjligheter och goda tillredningsytor! Maskinparken består av fullstor kyl & frys, diskmaskin, spis med spishäll & ugn, fläkt.

Lägenhetens sovrum är inrett med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet är rymligt och med plats för större säng samt övrigt möblemang. Intill sovrummet har ni tillgång till stor walk in closet/förråd.

Med lägenheten är man garanterad en p-plats!

Pris
1 495 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Karta

UMEÅ, Tomtebo

Alfens allé 19

Visa karta

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.

INTRESSEANMÄLAN