Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Umedalen

Vänskapsgränd 14

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 67.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 069 SEK (i månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, Tv och garage. )
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 67,5 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Ingår i månadsavgiften Com hem grundutbud.

Internet

Ingår i månadsavgiften. Leverantör A3 100 mbit

Uteplats

Fin altan med förmiddagssol.

Bilplats

Eget garage ingår i månadsavgiften. 8 bilplatser med motorvärmare. 8 st besöksparkeringar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3250-1-34-3 i HSB, Brf Kaplanen

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 500 SEK/mån.

El: 500 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 1,91 %

Andel av årsavgiften: 1,91 %

Bostadsrättsförening

HSB, Brf Kaplanen

Gemytlig förening på Umedalen som består av 39 lägenheter. Föreningen bildades 1989 och har blandade storlekar på lägenheterna. I föreningen finns en trevlig och uppskattad kvartersgård med samlingslokal och bastu.

Det finns 39 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar.

2013 Uppdatering av nätverk
2014 Takarbeten, större underhåll av balkonger, vindskivor och lekplats.
2015 Målning av fasader, byte av ventilationsaggregat, renovering bastu.
2016 Mindre reparationer och översyner.
2017 Spolning och översyn av avloppsstammar, mindre tak.trädgårdsarbete, filterbyte ventilation.
2019 Renovering av kvartersgård.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Umedalen- fin tvåa på bottenplan med huskänsla!

Välkommen till Vänskapsgränd och denna fina tvåa i markplan. Här erbjuds ni ett trivsamt och ytterst välplanerat boende i trevligt område. Stora sociala ytor med kök och vardagsrum med utgång till större altan på baksidan med förmiddagssol. Altanen ramas in av fina buskar. Vidare finns även sovrum, badrum med tvättmaskin och torkskåp. Praktiskt förråd/klädkammare från hallen. Del i friggebod utanför entrén. Eget garage ingår i månadsavgiften!Här bor ni med närhet till flertalet förskolor/skolor, Iksu-spa, idrottsplats, mataffär, lokalt bageri, restaurang, skog och natur med motionsspår. Nära älven! Goda bussförbindelser till centrum, universitets- och sjukhusområdet.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till detta fantastiskt fina boende med ett mycket bra läge i området. Här finns större altan på baksidan med morgonsol och möjlighet finns att även bygga en altan på framsidan vid entrén för kvällssolen.

Här stiger vi in i hall med matta på golv samt ljusa tapetserade väggar. Här finns hatthylla för avhängning och garderob. I direkt anslutning till höger når man lägenhetens förråd/klädkammare som har gott om plats för förvaring. Lägenheten har genomgående matta på golv utom i vardagsrummet som har ett parkettgolv i ek.

Hallen leder er vidare in till kök, vardagsrum, badrum och sovrummet.
Det rymliga köket har skåpluckor i vitt med bänkskiva i laminat som matchas upp med ett ljust kakel. På golvet ligger en matta och väggarna är ljusa. Här finns gott om skåp till förvaring och bra arbetsytor. Rymlig matplats vid fönster med fönsterbänkar i marmor vilket är genomgående i hela lägenheten. Maskinparken består av spis med häll (2019), fläkt samt kombinerad kyl/ frys och ett skafferi.

Vardagsrummet når ni både från hallen och köket. Mellan kök och vardagsrum finns det även en skjutdörr. Rummet ramas in av en ljus tapet och parkettgolv i ek. Här ryms soffgruppen och en läshörna utan att rummet känns övermöblerat. Här finns också utgången till den fantastiska baksidan med en härlig större uteplats som är inramad med fina buskar, där man kan njuta av solen under förmiddagen.
Sovrummet är i bra storlek och här ryms både säng, sängbord och övrigt möblemang. Sovrummet har nymålade väggar och matta på golv. Förvaring finns i garderober.

Badrummet har matta på både golv och vägg. Här finns tvättställ med spegelskåp, wc, dusch, tvättmaskin och torkskåp. Praktisk arbetsbänk med skåp och hyllplan ovanför till förvaring.
Del i friggebod utanför entrén. Eget garage ingår i månadsavgiften!

Pris
995 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
VISNINGAR
Måndag 20 januari 17:00-17:30
Öppen visning - välkommen!
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Umedalen

Vänskapsgränd 14

Visa karta

Område - Umedalen

Cirka 5 km väster om Umeå centrum ligger denna vackra kulturbygd med bär- och svampmarker in på knutarna.

UTBUD
I närområdet finns matbutik, bistro Le Garage, ICA Kvantum, IKSU Spa, skulpturpark och Hagabagarn. Här hittar du allt från hälsocentral med apotek, flertal förskolor/skolor, bibliotek, tandläkare, idrottsplats till kulturområdet kring Backens kyrka.

SKOLOR
I området finns ett stort antal förskolor och skolor att välja mellan. Backenskolan (F-6) lyfter fram natur, kultur och historia och har särskilda musikklasser för årskurs 4-6. Västangårds skola (F-9) jobbar med barn från ett till sexton år, och kan därför följa varje barn under lång tid.
Utöver de kommunala verksamheterna finns här flera fristående skolor med varierande pedagogiska inriktningar: Umeå Waldorfskola (F-9 och gymnasium), Umeå Montessoriskola (F-6) samt den kristna Hannaskolan (F-9).

INTRESSEANMÄLAN