Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Mariehem

Mariehemsvägen 31G

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 43.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 477 SEK (I avgiften ingår värme, vatten, tv, internet och el.)
Rum: 1
Boarea: 43,5 kvm
Våning: 3 av 3

TV- och internetanslutning

TV

I föreningen finns ett nät för kabel-tv med både analoga och digitala kanaler. Leverantör är Sappa, www.sappa.se.

Internet

Varje lägenhet har ett Ethernetuttag. Leverantör är Riksnet.

Uteplats

Fransk balkong.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Varmgarage. 365 kr/mån. Separat kö.
Kallgarage. 325 kr/mån. Separat kö.
Parkeringsplats. 150 kr/mån. Separat kö.

Antal platser: Garage 83 st, parkeringar 122 st.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 47 i Riksbyggen, Brf. Storspoven

Förening

Andel i föreningen: 0,33 %

Andel av årsavgiften: 0,33 %

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Storspoven

Det finns 170 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.

2007 - Fönsterbyte
2011 - Byte av lägenhetsdörrar
2013 - Individuell mätning av hushållsel
2013 - Balkonginglasning

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Mariehem » Stor 1:a nära Universitetet!

Välkommen till en fantastisk första lägenhet, studentbostad eller övernattningslägenhet! Stor, kvadratsmart 1:a med separat kök, praktisk klädkammare och rymligt badrum med både badkar och tvättmaskin. Stort allrum med plats för säng, soffa och skrivbordshörna om så önskas.

Stabil förening med månadsavgift som är inkl. allt, även hushållselen! Här bor ni ett stenkast från Nydala med badmöjligheter och härligt friluftsliv, välsorterad matbutik och två stora gymanläggningar. Promenad- och cykelavstånd till sjukhus och universitet samt goda bussförbindelser in till stan.

Beskrivning

Rumsbeskrivning.: Ni stiger in till en väl tilltagen hall där en ljus, mönstrad tapet pryder väggarna och ett fint laminatgolv i grått vilar under era fötter. Avhängning via hatthylla direkt till vänster samt oerhört gott om förvaring i klädkammare, även den till vänster.

Köket nås till vänster från hallen. Välplanerat arbetskök med gott om förvaring i flertalet över- och underskåp samt goda arbetsytor. Maskinparken består av kyl/frys, spis (-19) och fläkt. I köket rymmer ni ett matbord för 2-4 personer.

Badrummet är även det generöst planerat och ligger rakt fram från hallen sett. Ytskikten utgörs av våtrumsmatta och våtrumstapet i sobra färger. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, badkar och tvättmaskin.

Härligt allrum, beläget till höger om hallen. Här har man gjort en smart separering på sovplats och umgängesyta genom att sätta upp en halvvägg – mycket praktiskt! Här inne får ni plats med både säng, soffa och skrivbordshörna om så önkas.

Pris
1 375 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Mariehem

Mariehemsvägen 31G

Visa karta

Område - Mariehem

På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel, fågeldamm och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, apotek, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

INTRESSEANMÄLAN