Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Västra Ersboda

Kylgränd 3

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 99 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 614 SEK (I hyran ingår värme, vatten och tv/Internet.)
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 99 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Comhem

Ekonomi

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 300 SEK/mån.

El: 300 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,83 %

Andel av årsavgiften: 0,84 %

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Västra Ersboda 4:a

Välkommen till Västra Ersboda och detta hemtrevliga och rymliga gavelradhus med två fina uteplatser som ger sol hela dagen. Nyligen renoverat och smakfullt inrett kök med ny maskinpark. Nyligen renoverat badrum. Bra planlösning med tre rymliga sovrum och stort vardagsrum som rymmer både soffhörnan och matbordet.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Vid entrén finns trivsam uteplats med förmiddagssol som ramar in entrén på ett fint sätt. Välkommen in till en ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Under era fötter ligger ett laminatgolv som löper vidare in till köket, vilket ger ett bra rumssamband.

Från hallen når ni badrummet som nyligen är renoverat med mönstrad golvmatta och ljusa väggar. Här finns dusch, wc och tvättställ med spegelskåp.

Det trivsamma köket är ljust och rymligt med plats för ett rejält matbord framför fönstret. Vita köksluckor med svart/vit mosaik och bänkskivor i svart. Maskinparken består av hel kyl/frys, diskmaskin spishäll med ugn samt fläkt.

Vardagsrummet är rymligt med goda inredningsmöjligheter där ni har plats för både matbord och soffhörnan. Här ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är ljusa med mönstrad fondvägg. Här har ni utgång till altan och trädgård med sol hela dagen.

Den vitmålade trappen leder oss upp till övre plan. Vi når direkt en hall som leder oss till tre rymliga sovrum, alla inredda med laminatgolv och ljusa väggar med fondtapeter i smakfulla färger.

Badrummet är inrett med matta och ljusa väggar. Här finns dusch med glasväggar, wc och tvättställ med skåp i vitt och spegel.

På övre plan finns även en rymlig och praktisk klädkammare.

Rumsbeskrivning. : Stig in till ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Väggarna är klädda i ljusa färgsättningar med mörk laminatgolv.

Köket disponeras till höger och är helrenoverat. Det är inrett med luckor och kakel i vitt samt svart bänkskiva. De ljusa väggarna bryts av med en mönstrad fondtapet i svart och vitt. Maskinparken består av induktionshäll, ugn, fläkt, hel kyl/frys samt diskmaskin. Plats för matgrupp ges intill de ljusalstrande fönsterna.

I direkt anslutning till köket finns en separat tvättstuga med tvättmaskin.

Rakt fram från hallen nås det luftiga vardagsrummet med fint parkettgolv och ljusa väggar. Stora fönsterpartier mot söder ger ett ljust och rymligt vardagsrum. Här finns även utgång till det mysiga uterummet och altanen som har sol hela dagen.

Badrummet i entréplan är renoverat med kakel och klinker, golvvärme. Här finns wc-stol , tvättställ och förberett för dusch.

På övre plan finns en möblerbar hall med ljusa väggar och ett snyggt laminatgolv. Inbyggda garderober längs ena väggen ger gott om plats till förvaring.

Tre sovrum samtliga inredda med ljusa färgsättningar på väggarna och fina golv. Ett av rummen är mycket stort och går att dela upp till två separata rum om så önskas. Ett annat rum har även utgång till balkong i söder.

Badrummet på övre plan är renoverad med vitkaklade väggar till ett snyggt golvklinker i grått, golvvärme. Infällda takspotlights och ett mindre fönster ger badrummet bra ljus. Handfat med kommod, wc, handdukstork samt härligt badkar.

Pris
1 995 000 SEK
Intresseanmälan
VISNINGAR
Måndag 20 januari 17:00-17:30
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Västra Ersboda

Kylgränd 3

Visa karta

Område - Västra Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här blandas de boende med folk från hela Umeå såväl som mer långväga gäster. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag. Höj blicken, spana in arkitekturen och spetsa öronen efter rytmerna och skratten.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård på flera olika språk. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).

INTRESSEANMÄLAN