Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Västra Ersboda

Kylgränd 3

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 99 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 614 SEK (I hyran ingår värme, vatten och tv/Internet.)
Rum: 4
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 99 kvm

TV- och internetanslutning

TV

Comhem

Uteplats

Uteplats vid entrén och baksida.

Bilplats

Garageplats och parkeringsplats med motorvärmare har separat kö. 250kr/mån el stolpe. 350kr/mån garage.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 001

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 300 SEK/mån.

El: 300 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,83 %

Andel av årsavgiften: 0,84 %

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ersboda » Välrenoverad 4:a med gavelläge!

Välkommen till Västra Ersboda och detta rymligt hemtrevliga gavelradhus med två fina uteplatser som ger sol hela dagen. Nyligen renoverat, smakfullt inrett kök med ny maskinpark samt nyligen renoverat badrum. Bra planlösning med tre rymliga sovrum och stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matbord.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till en trivsam uteplats med förmiddagssol som ramar in entrén på ett fint sätt. Ljus och rymlig hall med gott om plats för avhägning av kläder och skor. Vacker mönstrad tapet pryder väggarna.Under era fötter ligger ett laminatgolv som löper vidare in till köket, vilket ger ett bra rumssamband.

Från hallen når ni badrummet som nyligen är renoverat med mönstrad golvmatta och ljusa väggar. Här finns dusch, wc och tvättställ med spegelskåp.

Det trivsamma köket är ljust och rymligt med plats för ett rejält matbord framför fönster.Vita köksluckor med svart/vit mosaik matchas snyggt mot arbetsbänk i svartlaminat. Maskinparken består av hel kyl/frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt.

Vardagsrummet är rymligt med goda inredningsmöjligheter där ni har plats för både matbord och soffgrupp. Här ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är ljusa med mönstrad fondvägg. Här har ni utgång till altan och trädgård med sol hela dagen.

Den vitmålade trappen leder oss upp till övre plan. Vi når direkt en hall som leder oss till tre rymliga sovrum, alla inredda med laminatgolv och ljusa väggar med fondtapeter i smakfulla färger.

Badrummet är inrett med matta och ljusa väggar. Här finns dusch med glasväggar, wc, tvättställ med kommod samt spegelskåp.Plats för tvättmaskin samt torktumlare.

På övre plan finns även en rymlig och praktisk klädkammare.

Pris
2 095 000 SEK
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, Partner

Bilder

Visa alla bilder

Karta

UMEÅ, Västra Ersboda

Kylgränd 3

Visa karta

Område - Västra Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här blandas de boende med folk från hela Umeå såväl som mer långväga gäster. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag. Höj blicken, spana in arkitekturen och spetsa öronen efter rytmerna och skratten.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård på flera olika språk. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).

INTRESSEANMÄLAN