Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
UMEÅ, Öst på stan

Storgatan 96

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 30 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 150 SEK (Värme, vatten,Bredband och Com Hem TV ingår i månadsavgiften)
Rum: 1
Boarea: 30 kvm
Våning: 1 av 3

TV- och internetanslutning

TV

Com Hem TV

Internet

Com Hem internet

Bilplats

Separat kö till parkeringsplats

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1002 i Brf Glada Laxen

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 150 SEK/mån.

El: 150 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 4,67 %

Andel av årsavgiften: 4,67 %

Övriga utrymmen

Rymligt förråd och tvättstuga

Bostadsrättsförening

Brf Glada Laxen

Det finns 12 lägenheter i föreningen.

Omfattande renoveringar har gjorts sedan föreningens bildande 2011 i form av stam- och pannbyte samt nya treglasfönster. Nyligen utförda åtgärder är ommålning av husets fasad samt byte av ytterdörr i entrén.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

ETTA MED SOVALKOV NÄRA UNIVERSITETET OCH CENTRUM

Välkomna till denna ljusa etta med sovalkov och närhet till universitetet, sjukhuset och centrum som passar perfekt för studenten eller veckopendlaren. Sovalkoven är rymlig med plats för dubbelsäng. Dubbeldörrar i trä ger fin karaktär till lägenheten samt en avgränsad sängplats. Ljust modernt kök med spis, ugn, delad kyl/frys, diskho samt fläkt. Gott om förvaring bakom ljusa luckor samt diskbänk av rostfritt stål. Badrum med wc, handfat, duschkabin samt spegelskåp. Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt garderob. Detta är sammantaget en väldigt mysig och ljus etta med en praktisk planlösning! Här bor du perfekt med gångavstånd till både universitetet och centrum

Beskrivning

Välkommen in till ljus hall med avhängningsmöjligheter via garderob.

Till vänster om hallen finner ni badrummet som har målade väggar och matta på golv. Wc, handfat, spegel, duschkabin samt garderob för förvaring.

Till höger om hallen når ni allrum/kök som har vita väggar till ljust golv. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp. Rummet rymmer matplats samt mindre soffa utifrån behov och smak.

Köksdelen är placerad utefter vägg och här finns gott om utrymme för förvaring. Fint kök med ljusa köksluckor och bänkskiva i ek. Ni får ett ljust modernt kök med spis, ugn, delad kyl/frys, diskho samt fläkt.

Sovalkoven är placerad innanför rummet, ett fönster ger rummet ljus och rymd. Sovalkoven är rymlig med plats för dubbelsäng. Tillhörande dubbeldörrar i trä ger fin karaktär till lägenheten samt en avgränsad sängplats.

En mysig lägenhet med perfekta utrymmen för studenten eller för veckopendlaren med gångavstånd till centrum och stadslivet, universitet, sjukhuset, Östra station och IKSU! Föreningen har en gemensam innergård med utemöbler, fruktträd och cykelförråd.


Välkommen på visning!

Pris
1 195 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Karta

UMEÅ, Öst på stan

Storgatan 96

Visa karta

Område - Öst på stan

Öst på stan kallas östra delen av Umeås innerstad. Stadsdelen avgränsas av Ume älv, Östra Kyrkogatan och Östermalmsleden. Stadsdelen har fortfarande karaktären av ordnad villastad med trähus i en stadsmässig rutnätsplan, men villor och mindre hyreshus ersätts successivt med stenhus i kvartersformering.

INTRESSEANMÄLAN