Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
UMEÅ, Haga

Utmarksvägen 3A

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 70 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 484 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 70 kvm

Renoveringar

Nytt kök med skåpar, ytskikt och vitvaror 2013.
Nytt kakel och el i kök 2018.
Nytt badrum och tvättmaskin 2013.
Båda sovrummen med nya ytskikt och garderober 2014.
Hall renoverad med nya ytskikt och garderober 2013.
Inglasning av balkong 2017.

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Leverantör: Com hem. Abonnemang för detta beställer den boende själv och betalas separat.

Uteplats

Rymlig inglasad balkong med sol hela dagen.

Bilplats

Parkeringsplatser med motorvärmare (19 st): Hyra 354 kr/mån. Separat kö.
Carportplatser med motorvärmare (5 platser) : Hyra 477 kr/mån. Separat kö
Större förråd med port (3 st). Hyra 602 kr/mån. Separat kö
Kö och uthyrning administreras av Riksbyggens servicecenter (0771-860860)

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212342001-0002 i Riksbyggen Brf.Utmarksvägen 3-7

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 300 SEK/mån.

El: 300 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 3,28 %

Andel av årsavgiften: 3,85 %

Övriga utrymmen

Eget förråd i källare och gemensamt cykelrum.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf.Utmarksvägen 3-7

Föreningen består av 30 lägenheter med bostadsrätt samt 6 lägenheter som hyresrätt med adress Utmarksvägen 3 A-B, 5 A-B, 7 A-B.

Renoveringar som föreningen utfört är följande:
2012 Renovering av trapphus.
2013 Installation av branddörrar ner till källarna.
2013 Nya tak på samtliga hus.
2015 Byte av samtliga fönster.
2015 Ommålning av 7:ans fasad.
2107 Nya balkonger och valfri inglasning.
2018 Byte av värmeväxlare.
2019 Byte av ventilationsaggregat i kök.
Kommande renoveringar: Dränering av samtliga hus och i samband med det planeras en uppgradering av utemiljöer. Detta innefattar exempelvis asfaltering och utökad parkering, plantering samt renovering av cykelparkering.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Haga - Fint renoverad trerummare på bottenplan endast en halvtrapp upp.

Välkommen till Haga och denna fint renoverade trerummare med rymlig inglasad balkong med sol hela dagen. Smakfulla materialval med genomgående ljusa ytskikt och enhetlig stil. Nytt kök 2013 med gott om arbetsytor, lättmöblerat större vardagsrum och badrum med kakel och klinkers (2013). Här bor du/ni i lugnt område med gångavstånd till centrum med dess kompletta utbud, Gammliaskogen, gym, matbutik, Universitet och NUS.
Välkommen på visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Väkommen in till hall med klinkers på golv och avhängningsplats. Ljusa väggar ramar in hallen som fördelar lägenhetens samtliga rum i en trivsam planlösning. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och välplanerade rum, vilket ger en mycket bra helhetskänsla.

Till vänster når ni köket och härifrån nås ett av de rymliga ljusa sovrummen.

Köket (2013) har vit skåpinredning och gott om arbetsytor med svart bänkskiva i laminat. Under överskåpen finns det spottar som ger en bra belysning till arbetsytorna. Ett vitt kakel ger ett enhetligt intryck. Kombinerad. kyl/frys, inbyggnadsugn, diskmaskin, induktionshäll och fläktkåpa (2019) är kökets maskinpark. På golvet ligger ett fint parkettgolv och kökets vita inredning matchas mot ljusa väggar. Köket har plats för större matgrupp och ett fönster ger fint ljusinsläpp.

Sovrummet som nås från köket är stort med plats för dubbelsäng. Längs ena kortsidan finns hel garderobsvägg som ger optimala förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är ljusa.

Vardagsrummet är rymligt med ljusa väggar och äldre parkettgolv. Här ryms soffgrupp, Tv-möbel och övrigt möblemang utan att rummet känns övermöblerat. Fönster i två väderstreck ger ett fint ljusflöde till rummet Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen där ni kan njuta av solen hela dagen.

Från hallen nås utrymme med tvättmaskin och förvaring i anslutning till badrum.
Badrummet har vitt kakel på vägg och klinkers i grått på golv och disponeras till vänster i hallen. Dusch med glasvägg, wc, tvättställ med kommod och spegel ovanför är badrummets inredning. Belysning med spottar i tak. Badrum och tvättutrymme är utfört av fackman 2013.

Det andra sovrummet finns rakt fram från hallen och har även det parkettgolv i ek och ljusa väggar. Även här finns skjutdörrsgarderober till förvaringl.

Pris
1 895 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

UMEÅ, Haga

Utmarksvägen 3A

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

INTRESSEANMÄLAN