Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Karta
Kontakt
Umeå, Teg

Odlarvägen 4B

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 68 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 541 SEK (Hushållsel debiteras varje lägenhet via avi IMD (verklig förbrukning).)
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 68 kvm
Våning: 4 av 6

TV- och internetanslutning

TV

Kabeltv med grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Fin inglasad balkong med sol hela dagen i fritt läge.

Bilplats

Carport 650:-/mån. Till carportplatsen är det separat kö.
Bilplats 400:-/mån. Till bilplatsen är det separat kö.
Elstolpe 650:-/mån + 250:-/mån då boende kvitterat ut tagg. Till elstolpe är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3030-1-133-1 i Brf. Solterassen

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 150 SEK/mån.

El: 150 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 2,05 %

Andel av årsavgiften: 2,13 %

Övriga utrymmen

Det finns förråd, cykelförråd, barn- och rullstolsförråd. Övernattningsrum finns på Odlarvägen 4A.

Innergård med takterass för gemenskapsyta ovan garage.

Bostadsrättsförening

Brf. Solterassen

Brf.Solterassen är en förening med 42 st lägenheter. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Reparatören 2 i Umeå som ligger på Stadsdelen Teg, Odlarvägen 4A och 4B.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Teg- Större tvåa i nyproduktionsskick på våning fyra med inglasad balkong.

Välkommen till Teg! Här har ni möjligheten att förvärva en toppenfin lägenhet med stora, härliga ytor som ger ett mycket representativt intryck, perfekt för umgänge. Hela lägenheten håller mycket hög standard på samtliga materialval och färgsättningen är definitionen av smakfull. Fina fönsterpartier skapar härligt ljus och ger extra rymd till hela lägenheten. Möjlighet finns att dela av till ytterligare ett sovrum om behov finns. Helkakalat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni nära centrum med gemensam grönskande innergård och rogivande växtlighet.

Beskrivning

Entré till hall med bra förvaringsmöjligheter med både hatthylla och en praktisk skjutdörrsgardrob. På golvet ligger ett fint klinkergolv i grått med golvvärme och infällda spottar finns i taket. I övrigt har lägenheten genomgående vitlaserat parkettgolv.

På hallens högra sida ligger badrummet. Det går i stilrent grått med kakel och klinker med golvvärme. Här finns dusch med glasvägg, toalett, handfat med kommod samt spegelskåp. Längst in i badrummet finns det utrymme med både tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk och även skåp till förvaring ovanför.

Vardagsrummet och köket integreras i en öppen planlösning vilket ger stora härliga ytor för umgänge.Flera stora fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusflöde till hela rummet. Här ryms både den större soffan, matbord och övrigt möblemang. Fönstersmygar med spottar och en dimbar ledbelysning ger extra myskänsla till hela rummet. Möjlighet finns att dela av till ytterligare ett sovrum om behov finns. Härifrån nås även utgången till den inglasade balkongen med sol under hela dagen.Här ligger en trätrall på golvet och här finns även inbyggda spottar i taket. Från balkongen är det en härlig utsikt över den trevliga innergården.

Fint kök i grått med släta skåpluckor som matchas upp med bänkytor i ljus laminat samt maskiner i rostfritt. Här finns induktionshäll, inbyggd ugn samt mikro, kombinerad kyl/frys, fläkt samt diskmaskin. Samtliga från Siemens. Den trevliga köksön avdelar rummet och ger både extra förvaring, bänkyta och sittplatser.

Sovrummet går i mörkare ton på vägg och matchas upp på ett vackert sätt till det ljusare golvet. En praktisk skjutdörrsgarderob finns till förvaring och ljuslåda med dimbara, infällda spottar ger extra mysfaktor till hela rummet.

Pris
2 595 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Teg

Odlarvägen 4B

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN