Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Mariehem

Mariehemsvägen 43F

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 40 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 257 SEK (Internet ingår i avgiften. Bostadsrättsinnehavaren får teckna eget abonnemang för internet samt tv. Hushållsel tillkommer till avgiften.)
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 40 kvm
Våning: 4

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia.

Uteplats

Balkong, läge väster.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carport. 500 kr/mån.
P-plats med motorvärmare. 350 kr/mån.

Separat kö tillämpas. Rikshem har hand om parkeringarna, www.rikshem.se.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 28 i Brf Fågeln 1

Förening

Andel i föreningen: 3,19 %

Andel av årsavgiften: 3,19 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Tvättstuga och cykelförråd på entréplan.

Bostadsrättsförening

Brf Fågeln 1

Föreningen äger fastigheten Flyttfågeln 13. På fastigheten finns 32 st lägenheter uppförda, byggår 2018. Fastighetens adress är Mariehemsvägen 43 E-F.

Det finns 32 lägenheter i föreningen.

Ingen planerad avgiftsändring i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Mariehem » Ny, kvadratsmart 2-rummare

Nyproducerad 2:a med högt och fritt läge! Kvadratsmart lägenhet med helkaklat badrum med golvvärme, komplett utrustat kök och balkong i soligt söderläge. Förening med låga avgifter!

Direkt närhet till Nydalasjön, universitetet och NUS samt IKSU och USM som är två av Umeås största gymanläggningar. På Mariehem finns det även matbutiker, apotek och restauranger. Goda bussförbindelser!

Beskrivning

Välkommen in till en kvadratsmart lägenhet som byggdes 2018! Under era fötter ligger ett slitstarkt och stilrent klinkergolv som sedan övergår till ett fint parkettgolv i ek. Till vänster finner ni hatthylla, 2 garderober och städskåp.

Smakfullt, helkaklat badrum som är inrett med wc, handfat med kommod, spegel med belysning och duschhörna. Utrustat med golvvärme och förberett för tvättmaskin!

Rofyllt sovrum beläget rakt fram från hallen sett. Här får ni plats med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Förvaring av kläder och sängkläder via 2 st garderober och 1 linneskåp.

Kök och vardagsrum i en ljus och öppen planlösning. Vita skåpluckor och vitt kakel bryts snyggt av mot en mörk laminatbänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikro, induktionshäll och fläkt.

Vardagsrumsdelen ger utrymme för möblering med matbord samt soffa med tillhörande soffbord och tv-bänk. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med högt och fritt läge.

Pris
1 525 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Mariehem

Mariehemsvägen 43F

Visa karta

Område - Mariehem

På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel, fågeldamm och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, apotek, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

INTRESSEANMÄLAN