Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Sandåkern

Sandåkersgatan 6

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 66.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 695 SEK (Kostnaden för Internet är ett tillägg på 212:-/mån och är inräknad i månadsavgiften. Hushållsel och varmvatten debiteras av föreningen kvartalsvis.)
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 66,5 kvm
Våning: 4 av 4

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Fast lina. Leverantör: Telia. Ingår tillsammans med den fasta kostnaden för IP-telefoni i månadsavgiften.

Uteplats

Två balkonger varav en inglasad med förmiddagssol, en balkong med eftermiddagssol och med utsikt över innergården.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

54 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Deponeringsavgift 500:- för fjärrdosa. I dagsläget finns det 4 st lediga garageplatser
(kontrollerat 2019-09-13) Kön till parkeringsplatseran sköts av HSB 010-3032032.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3263-1-45-1 i HSb Brf. Utsikten 2

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 500 SEK/mån.

El: 500 SEK/mån.

Förening

Kostnaden för varmvatten och hushållsström är inräknad i dritfskostnaden.

Andel i föreningen: 0,88 %

Andel av årsavgiften: 1,88 %

Övriga utrymmen

Förråd till lägenheten på övre plan. Föreningen har även ett gästrum som går att hyra.

Bostadsrättsförening

HSb Brf. Utsikten 2

HSB brf.utsikten äger fastigheterna Veden 2, som finns belägna i Umeå stadsdel Sandåkern, Sandåkersgatan 2-8. Totalt 60 bostadsrätter.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Sandåkern- Fin trea med dubbla balkonger som ger sol hela dagen!

Välkommen till Sandåkern och denna fina trea! Två balkonger varav en inglasad med förmiddagssol och den andra balkongen har eftermiddagssol och utsikt över innergården.Genomgående ekparkett, ljusa ytskikt och många fönster ger en riktigt ljus och trivsam lägenhet.Badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Sandåkern är ett populärt och lugnt område med närhet till flertalet livsmedelsbutiker, skolor, och restauranger. Gång- och cykelavstånd till centrum likväl som älven och dess fina promenadstråk.
Välkommen på visning!

Beskrivning

Trivsam lägenhet med luftig planlösning högst upp i huset!

Välkommen in till en ljus och luftig hall med gott om plats för klädavhängning samt rymlig klädkammare. Här ligger ett vackert parkettgolv i ek som löper vidare in i lägenhetens alla rum, vilket ger ett bra helhetsintryck.

Från hallen når vi ett trivsamt och ljust vardagsrum och kök i en öppen planlösning som ger gott om inredningsmöjligheter. Från vardagsrummet finns även utgången till den inglasade rymliga balkongen som har fin trätrall. Här går det att sitta och njuta av förmiddagssolen.

Köket är inrett med stilrena köksluckor i vitt som matchas med kakel i grått och svart bänkskiva i laminat. Här finns gott om både arbetsytor och skåp. Maskinparken som erbjuds är hel kyl, hel frys, diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll, och inbyggd mikro.

Det rymliga badrummet är helkaklat i smakfulla färger. Mörkt grå klinkers på golvet med golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns dusch med glasvägg, wc och tvättställ med kommod i vitt samt spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk i laminat och även praktiska överskåp till förvaring.

Två rymliga och rofyllda sovrum båda inredda med garderober. Det ena sovrummet har även utgång till balkong med bästa västerläge (kvällssol) och med utsikt över innergården.

Pris
2 275 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Sandåkern

Sandåkersgatan 6

Visa karta

Område - Sandåkern

Ungefär 2 kilometer från stadskärnan finner ni ett av Umeås nya bostadsområden, Sandåkern. Det pensionerade paret tar sin förmiddagskopp ute på verandan medan barnen provar sina barkbåtar i den porlande Tvärån.

UTBUD
Här har du närhet till det mesta. Vid en märklig, rundformad byggnad, ursprungligen Konsumbutik, numera kyrka, återfinns Västerslätts centrum som inrymmer både mataffär, konditori, bank, frisör och spelbutik. Du behöver alltså inte ta dig in till stan för att sköta dina vardagliga ärenden.

I närområdet finns även Nolia med mässhall och möjlighet till idrottsutövning och bara några minuter bort hittas centrala stans stora utbud av shopping och kultur. Friluftsmänniskan har nära till strandpromenad och uppskattade vandringsleder.

SKOLOR
På Grubbeskolan (7-9) finns specialinriktning för musik. Skolan erbjuder, förutom vanlig högstadieutbildning, även engelskaklasser. Grisbackaskolan (F-6) samt för de mindre barnen finns två förskolor: Linnéan och Kungsgården.

INTRESSEANMÄLAN