Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Haga

Norra Ersmarksgatan 61

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 65 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 853 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 65 kvm
Våning: 2 av 3

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband.

Uteplats

Fransk balkong

Bilplats

6 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: B1101 i Brf Vreten

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 295 SEK/mån.

El: 295 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 12,57 %

Andel av årsavgiften: 12,57 %

Övriga utrymmen

Det finns förråd på gården

Bostadsrättsförening

Brf Vreten

Det finns 9 lägenheter i föreningen.

Brf Vreten (org.nr 769625-5251) är en äkta bostadsrättsförening där finns 9 bostadsrättlägneheter. Bostadrötternarna har adresserna Norra Ersmarksgatan 61A-B med fastighetsbeteckning Vreten 6. Föreningen kommer inte att höja månadsavgiften under 2019.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Haga fin tvåa med hiss!

Trevlig tvåa med öppen planlösning och härligt ljusinsläpp. Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv i ek. Rymligt och fräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Bra läge på Haga med promenadavstånd till centrum, universitetet samt NUS. Närhet till gym, matbutik och Stadsliden.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Ni välkomnas av ljus stor entré med gott om plats för avhängning samt förvaring i platsbyggda garderober. Ljust mönstrad tapet klär väggarna och på golvet ligger vitt klinker.

Sovrummet disponeras till höger och är rymligt, vita väggar till grå fondvägg och har ett vackert parkettgolv i ek som löper vidare genom hela lägenheten. Här finns gott om förvaringsutrymme med fyra garderober.

Den inre hallen har ljus tapet samt spotlights som lyser upp en av väggarna. Inre hallen är inredningsbar och passar utmärkt för arbetshörna.

Till höger om inre hallen når ni badrummet som är inrett med kakel och klinker. Här finns linneskåp, duschhörna med vikdörrar, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin (-18), torktumlare, rostfri tvättbänk med ho samt wc. På golvet ligger gråmelerade klinkerplattor med golvvärme och runt duschhörnan sitter vitt kakel med svarta utsmyckningar.

Köket och allrummet har öppen planlösning med flera fönster som ger fint ljus till rummet. Helglasad dörr till franskbalkong ger extra karaktär till rummet. Den öppna planlösningen skapar ett trevligt sällskapsrum och finns plats för både soffgrupp och matbord.

Köksdelen har arbetsytor i ljus ek, vitt kakel och ljusa skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn med spis samt fläkt och diskmaskin.

Pris
1 595 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Helen Norrman
Fastighetsmäklare, Partner

Planritning

Karta

Umeå, Haga

Norra Ersmarksgatan 61

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

INTRESSEANMÄLAN