Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Haga

Östra Kyrkogatan 64

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 56 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 010 SEK (Internet och IP-telefoni ingår i grundavgiften. El och vatten betalas efter verklig förbrukning.)
I avgiften ingår: Värme, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 56 kvm
Våning: 2

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Umenet.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Umenet.

Uteplats

Inglasad balkong, läge väster.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Underjordsgarage med 23 platser. Hyrs separat för 975 kr/mån.
Hiss från garage till lägenheten.

Ett antal gästparkeringar finns även att tillgå.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1203 i Brf Bäckgärdet

Förening

Andel i föreningen: 3,13 %

Andel av årsavgiften: 3,13 %

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd i källaren. Storlek från 1,2 kvm till 4 kvm beroende av storlek på lägenhet. Cykelförråd på innergården.

Bostadsrättsförening

Brf Bäckgärdet

Föreningen äger fastigheten Västra Bäckgärdet 56. På fastigheten finns en byggnad med 28 lägenheter uppförda. Fastighetens adress är Östra Kyrkogatan 64 och 66.

Det finns 28 lägenheter i föreningen.

Ingen planerad avgiftsändring.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Haga » 2:a med inglasad balkong!

2:a på attraktiv adress! Kombinationen av påkostade material med smarta finesser och smakfulla färgval skapar en känsla av både lyx och välbehag. Låg månadsavgift ger mycket förmånliga boendekostnader.

Bekvämt och trivsamt boende med gymanläggning i huset, direkt närhet till livsmedelsbutik och Gammliaområdet med dess breda utbud. Gångavstånd till både centrum och Universitetsområdet.

I köpet ingår Guldkort på Tenton Gym, giltigt fram till 2021-08-30.

Beskrivning

Varmt välkomna in till denna trevliga och moderna lägenhet! Under era fötter ligger ett stilrent klinkergolv i grått och på väggarna sitter en ljus, mönstrad tapet. Hallen har generöst med yta för avhängning av ytterkläder och skor.

Köket är inrett med vita skåpluckor som snyggt bryts av mot stänkskydd i form av rött kakel. Gott om arbetsyta ovan stenbänkskiva med infälld diskho. Maskinparken består av kyl/frys, inbyggnadsugn och -mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt.

Vardagsrummet erbjuder goda möbleringsmöjligheter med plats för både matgrupp och soffa. Samtliga fönster är försedda med spotlights som ger ett fint sken och ett lite lyxigare intryck. Utgång till inglasad balkong med soligt västerläge!

Helkaklat badrum som går i klassiska, tidlösa färger och är utrustat med komfortabel golvvärme. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med vattenfallsdusch, handdukstork och tvättmaskin.

Lägenheten disponerar även ett ombonat sovrum med plats för dubbelsäng och garderobslänga. Fint ekparkettgolv ramas in av sobra, målade väggar.

Pris
2 145 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Haga

Östra Kyrkogatan 64

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

INTRESSEANMÄLAN