Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Berghem

Nydalavägen 14

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 60 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 097 SEK (Internet ingår i avgiften.)
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 60 kvm
Våning: 3 av 6

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Sappa.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredband2.

Uteplats

Inglasad balkong, läge sydväst.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

P-plats med motorvärmare. 90 kr/mån.
Carport. 170 kr/mån.
Garage. 290 kr/mån.

Separat kö tillämpas.

Gott om gästparkeringar i direkt anslutning till huset.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 16 i Brf Skidstaven 1

Förening

Andel i föreningen: 0,70 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. På Nydalavägen 14 finns ett övernattningsrum, ett stort cykelförråd, tvättstuga, tork- och strykrum. På gården finns en låst cykelbod samt återvinnings- och sophus.

I grannföreningen finns festlokalen "Höjdpunkten" att hyra. Där finns även en bastu som går att hyra separat.

Bostadsrättsförening

Brf Skidstaven 1

Föreningen äger kvarteret Skidstaven 1 och har därpå låtit bygga 4 bostadshus, 2 garagebyggnader, 1 carport, 4 cykelbodar samt 2 sophus. Föreningens adress är Nydalavägen 14 och 16 samt Skidspåret 15 och 17.

Det finns 141 lägenheter i föreningen.

1987 » Renovering fasad
2000 » Byte lägenhetsdörrar
2003 » Byte fönster och balkongdörrar
2005 » Renovering elsystem
2008 » Utbyggnad och inglasning balkonger
2014 » Stamrenovering
2017 » Hissar utbytta till nya
2017 » Målat trapphusen

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Berghem » Totalrenoverad 2:a med inglasad balkong!

2:a med närhet till både Universitetet och stan! Genomgående renoverad lägenhet med helkaklat badrum med golvvärme, kök med vit skåpinredning och komplett maskinpark. Stora, luftiga rum samt inglasad balkong i sydvästläge. Omtyckt förening med god ekonomi och låga avgifter.

Här bor ni med närhet till det mesta: skog och natur, idrottsanläggningar, matbutik med generösa öppettider och - som tidigare nämnt - Universitetet och stan.

Beskrivning

Möblerbar hall med platsbyggda garderober direkt till höger - både snygg och praktisk förvaring! Under era fötter ligger ett fint klickgolv som enhetligt löper vidare in till köket vilket skapar ett fint rumssamband.

Totalrenoverat, helkaklat badrum med golvvärme! Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar och vattenfallsdusch. Smakfull färgsättning och infällda spotlights.

Spatiöst vardagsrum där originalparketten fortfarande pryder golvytorna (nuvarande ägare har slipat golvet för ca 5 år sedan). Gott om plats för soffgrupp, mediabänk och övrigt möblemang. Härifrån nås den inglasade balkongen.

Sovrummet når ni från både vardagsrummet och köket. Sovrummet är även det väl tilltaget i storlek och rymmer dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, stor skjutdörrsgarderob samt studiehörna. Här utgörs ytskikten av en blå heltäckningsmatta och tapetserade väggar.

Välrenoverat kök med vita skåpluckor, stänkskydd i form av kakel i olika nyanser av grönt som bryts av mot en mörk bänkskiva. Ypperligt planerat kök med gott om förvaring och generösa arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, spishäll och fläkt.

Pris
1 795 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Berghem

Nydalavägen 14

Visa karta

Område - Berghem

Berghem ligger i närheten av Gammliaområdet och Universitetet, ca 2 km från centrum. Området byggdes under 50-talet och domineras av småhus med äganderätt och bostadsrättslägenheter.

UTBUD
Berghems utbud är svårt att klaga på. Matbutiken stänger inte förrän 23.46 och dessutom kan du hitta pizzeria, kiosk, kvarterspub, cykelbutik och blomaffär - det är aldrig långt till det du behöver. Här finns även Sävargården, museum, flertalet restauranger, IKSU Sport samt Gammliaskogen och Stadsliden med belysta motionsslingor.

SKOLOR
Väl tillgängligt i området ligger förskola, grundskola, särskola och fritidshem samlat. Förskolan på Berghem är Umeås äldsta, verksam sedan 1966. Berghemsskolan (F-6), närmaste högstadieskola återfinns på Mariehem, mindre än fem minuters cykeltur bort och endast två minuter ned för backen, i riktning mot centrum, hittar du Maja Beskow gymnasiet (klart 2019).

INTRESSEANMÄLAN