Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå

Porfyrvägen 3C

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 54 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 082 SEK (Inkl värme, vatten, kabel-tv samt internet)
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 54 kvm
Våning: 3 av 8

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: UmeNet.

Uteplats

Trivsam balkong

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carportplats kostar 650 kr/mån.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: C1203

Förening

Andel i föreningen: 2,45 %

Andel av årsavgiften: 2,45 %

Övriga utrymmen

Förråd i gårdsbyggnad. Tvättstuga i entréplan.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Gimonäs » Fräsch 2:a nära Universitetet!

Välplanerad 2: a med nyproduktionskänsla. Genomgående parkettgolv, välplanerade förvaringslösningar och delvis kaklat badrum. U-kök med gott om förvaring och generösa arbetsytor. Balkong i fritt läge med utsikt över skogsparti. Här bor ni med direkt närhet till älven och dess vackra strandpromenad, Strömpilsplatsen, Universitetet och NUS samt IKSU Sport. Goda bussförbindelser in till city.

Maila maria@boporten.se för visning!

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Hall med ypperliga avhängnings- och förvaringsmöjligheter via hatthylla, dubbelskåp och 3 st garderober. Under era fötter ligger ett grått klinkergolv som ramas in av ljusa, tapetserade väggar.
Direkt till vänster om hallen ligger badrummet disponerat. Klinkerbelagt golv och delvis kaklade väggar i smakfulla färger. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp och dusch.

Rakt fram från hallen harmonierar kök och vardagsrum i en ljus och öppen planlösning. Optimalt planerat u-kök med gott om förvaring i över- och underskåp med vita fronter och rostfria handtag. Arbetsbestyren sköts på gråmelerad bänkskiva. Maskinparken består av kombinerad kyl och frys, spis med häll och fläkt.

Vardagsrummet karaktäriseras av ljus och rymd! Här letar sig solstrålarna in via fönster i två olika väderstreck. Möbleringsmässigt finns det plats för matgrupp för upp till 6 personer, större soffa och tv. Utgång till balkongen med morgonsol!

Lägenhetens rofyllda sovrum nås från vardagsrummet. Här, liksom i övriga lägenheten, pryds golvytorna av en fin ekparkett och på väggarna sitter en gråa, mönstrade tapeter. Plats för dubbelsäng och garderobsvägg.

Pris
1 450 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Maria Bäckström
Fastighetsmäklare

Karta

Umeå

Porfyrvägen 3C

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN