Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Ersboda

Ostvägen 69 A

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 64 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 765 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 64 kvm
Våning: 3 av 3

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.Ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredband 2. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Vid entré ligger den möblerbara loftgången med kvällsssol och det finns även balkong med morgonsol. (österläge)

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

P-plats med motorvärmare. 160 kr/mån.
Kallgarage. 350 kr/mån.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212323001-01-42 i Riksbyggen Brf. Hömyran

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 300 SEK/mån.

El: 300 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 0,49 %

Andel av årsavgiften: 0,49 %

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd i källare. Här finns även en övernattningslägenhet, festlokal, gym och bastu. Tvättstuga finns i källaren. Läs mer om detta på föreningens hemsida www.homyran.se

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf. Hömyran

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ersboda » 2:a högt upp i huset

Fin och välplanerad 2:a om hela 64 kvm belägen högt upp i huset med loftgång vid entré - och balkong, hiss finns! Praktisk klädkammare i direkt anslutning till hallen, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor för umgänge. Kök med gott om både arbetsytor och förvaring. Praktisk loftgång med eftermiddagssol och balkong med förmiddagssol i högt och fritt läge.

Här lever ni lugnt med vackra miljöer inpå knuten samt Ersboda Handelsområde på promenadavstånd. Goda bussförbindelser till universitet, sjukhus och stan. Stabil förening med god ekonomi!

Beskrivning

Fin och välplanerad 2:a om hela 64 kvm belägen högt upp i huset med loftgång vid entré och även balkong - hiss finns!

Välkommen in till hall med gott om avhängningsplats och en praktisk klädkammare. På golvet ligger ett fint vitlaserat laminatgolv som är genomgående för hela lägenheten och väggarna är ljusa. Det ljusa färgvalet är genomgående i hela lägenheten och ger en bra helhetskänsla.

Badrummet ligger i direkt anslutning till hallen och har matta på golv och vägg. Här finns wc, tvättställ med spegel ovanför och dusch.

Kök och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger trevliga öppna ytor för umgänge. Köket har vita luckor, vitt kakel och matchas upp med en svart bänkskiva i laminat. Här erbjuds gott om förvaring och generösa arbetsytor. Maskinparken består av hel kyl, hel frys, diskmaskin, ugn med häll och fläkt.
Vardagsrumsdelen är luftig och här ryms det både en större soffa och övrigt
möblemang. Ljusinsläpp från fönster i två håll ger ett härligt ljusflöde till rummet. Här finns även utgång till en rymlig balkong. Här kan man sitta och njuta av morgonsolen.
Sovrummet är i rymligt och har vitlaserat laminatgolv och vita väggar. Här ryms både en dubbelsäng och sängbord. Förvaring finns i tre garderober.

Pris
1 195 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Ersboda

Ostvägen 69 A

Visa karta

Område - Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).

INTRESSEANMÄLAN