Översikt
Beskrivning
Bilder
Karta
Kontakt
Umeå

Sandåkersgatan 6

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 66.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 695 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 66,5 kvm
Våning: 3

TV- och internetanslutning

Bilplats

54 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1130 i HSB, Brf. Utsikten 2

Bostadsrättsförening

HSB, Brf. Utsikten 2

Ingen känd avgiftsförändring i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Sandåkern 3:a

Välkommen till sandåkern och denna perfekt planerade gaveltrea som är mycket smakfullt inredd med genomgående ljusa färgval. Vackra vitlaserade trägolv och smakfullt kök i vitt med praktisk köksö. Två balkonger varav en inglasad med bästa västerläge.

Beskrivning

Välkommen in till en ljus och luftig hall med gott om plats för klädavhängning samt rymlig klädkammare. Här ligger ett vackert enstavs parkettgolv i vitlaserat ek som löper vidare in i lägenhetens alla rum, vilket ger ett bra helhetsintryck.

Från hallen når vi ett trivsamt och ljust vardagsrum och kök i en öppen planlösning som ger gott om inredningsmöjlighete Från vardagsrummet når in en rymlig balkong med förmiddagssol.

Köket är inrett med stilrena köksluckor i vitt som matchas med kakel i grått och vita bänkskivor.Maskinparken som erbjuds är kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll med ung och inbyggd mikro. Praktisk köksö med både förvaring och plats att sitta vid samt gott om extra bänkytor, perfekt för den som gillar att arbeta i köket.

Från köket når ni det rymliga badrummet som är helkaklat i smakfulla färger. Grå kermaik på golvet med golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns dusch med glasvägg, wc och tvättställ med snyggt skåp i vitt samt spegel, tvättmaskin och torktumlare.

Två rymliga och rofyllda sovrum båda inredda med garderober. Det ena sovrummet har utgång till inglasad balkong med bästa västerläge.

Pris
2 195 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå

Sandåkersgatan 6

Visa karta

INTRESSEANMÄLAN