Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Sandåkern

Donners gränd 1A

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 88 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 728 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 88 kvm
Våning: 1

TV- och internetanslutning

Uteplats

Inglasad balkong, inglasad, läge söder.

Bilplats

1 garageplats. 500Kr/ mån inkl el.

1 plats till varje lgh innehavare.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 32-1003 i Brf Pergolan

Förening

Andel i föreningen: 1,78 %

Bostadsrättsförening

Brf Pergolan

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Sandåkern 3:a i markplan med stor inglasad balkong

Välkommen till Sandåkern och denna fina trea i markplan med badrum och separat wc. Perfekt planerad med härliga ytor och fönster i tre väderstreck gör denna trea ljus och luftig med stor inglasad balkong i söder.

Beskrivning

Välkommen in till denna ljusa och trivsamma hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Här ligger ett ljusgrått klinkergolv och väggarna är ljusa.

Direkt till vänster i hallen har ni en wc inredd med klinkergolv i grått och vitkaklade väggar. Här finns wc och tvättställ med spegel.

Till höger i hallen har ni det stora badrummet som är smakfullt inrett ljusgrå klinker samma som i både hallen och wc, vilket ger ett fint helhetsintryck. Här finns wc, tvättställ med skåp i vitt och spegelskåp samt dusch med vikbara glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare med bänkytor och skåp för praktisk förvaring.

Den inre hallen har parkettgolv i ek som löper vidare genom lägenhetens alla rum, vilket ger ett bra rumssamband.

Två rymliga sovrum, varav det ena har stor klädkammare.

Kök och vardagsrum i öppen och ljus planlösning med fönster i tre väderstreck. Köket är i stilfullt vitt med bänkytor i grått och vitt kakel under skåpen. Maskinparken som erbjuds är hel kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt samt inbygg ugn och mikro. Härlig och praktisk köksö, perfekt för den som gillar att arbeta i köket och gott om förvaring.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om inredningsmöjligheter med plats för både soffhörnan och matbordet. Här finns utgång till inglasad balkong med bästa söderläge. Balkongen är stor och luftigt med plats för möblering.
Pris
2 875 000 SEK
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Sandåkern

Donners gränd 1A

Visa karta

Område - Sandåkern

Ungefär 2 kilometer från stadskärnan finner ni ett av Umeås nya bostadsområden, Sandåkern. Det pensionerade paret tar sin förmiddagskopp ute på verandan medan barnen provar sina barkbåtar i den porlande Tvärån.

UTBUD
Här har du närhet till det mesta. Vid en märklig, rundformad byggnad, ursprungligen Konsumbutik, numera kyrka, återfinns Västerslätts centrum som inrymmer både mataffär, konditori, bank, frisör och spelbutik. Du behöver alltså inte ta dig in till stan för att sköta dina vardagliga ärenden.

I närområdet finns även Nolia med mässhall och möjlighet till idrottsutövning och bara några minuter bort hittas centrala stans stora utbud av shopping och kultur. Friluftsmänniskan har nära till strandpromenad och uppskattade vandringsleder.

SKOLOR
På Grubbeskolan (7-9) finns specialinriktning för musik. Skolan erbjuder, förutom vanlig högstadieutbildning, även engelskaklasser. Grisbackaskolan (F-6) samt för de mindre barnen finns två förskolor: Linnéan och Kungsgården.

INTRESSEANMÄLAN