Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Västra Ersboda

Trattgränd 25

Bostadsrättslägenhet - 5 rok, 129 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 6 940 SEK (Kostnaden för kabeltv är 80:-/mån och Internet kostar 120:-/mån. Dessa kostnader är inräknade i totala månadsavgiften.)
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 5
Sovrum: 3 (Kan göras om till 4)
Boarea: 129 kvm

Renoveringar

Nya golv i kök 2018.
Nya innerdörrar och golv övre plan 2015.
Ny kyl och frys 2018.
Termostater utbytta i alla rum utom i badrum övre plan 2019.
Ny altan 2011.
Ny bro framsida 2015.
Dimmer i kök och vardagsrum.
Nytt tvättställ badrum övre plan 2015.

TV- och internetanslutning

Internet

Kabel TV 80 kr/månad, inräkand i månadsavgiften.
Internet 120 kr/månad via BR-föreningen. Inräknad i månadsavgiften.

Uteplats

Altan vid entré i sydost-läge. Altan och balkong på baksidan mot grönområde med kvällssol.

Bilplats

16 st p-platser 139:-/mån. Till p-platsen är det separat kö.
27 st garage. 315:-/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 10 i HSB Brf. Tratten

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 250 SEK/mån.

El: 250 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 3,77 %

Andel av årsavgiften: 3,77 %

Övriga utrymmen

Förråd, soprum med källsortering och cykelförråd.

Bostadsrättsförening

HSB Brf. Tratten

HSB Brf. Tratten äger fastigheten Tratten 1 som finns belägna i Umeås stadsdel Västra Ersboda. Trattgränd 7-37 (udda nr). Här finns 36 st bostadsrätter,

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Västra Ersboda - Välkommen till detta fina radhus på hela 129 kvm i två plan.

Välkommen till detta fina radhus på hela 129 kvm i två plan. Kök med plats för större matgrupp och stort vardagsrum i vinkel med ekparkettgolv. Här finns det möjlighet att dela av till ett ytterligare sovrum om så önskas. Övre plan inrymmer allrum, tre sovrum, badrum, klädkammare och förråd finns innanför badrummet. Utgång till altan med kvällssol. Här bor du med närhet till lekplatser, fotbollsplaner, förskola/skola, skog och natur med motionsspår samt köpcentrum med matbutiker. Detta boende passar bra för barnfamiljen!

Beskrivning

Välkommen till ett rymligt radhus på hela 129 kvm i två plan med baksida mot grönområde!
Här möts vi av en öppen hall med laminatgolv i ek, ljusa väggar och hatthylla. Direkt till höger ligger badrummet som har ljust klinkers på golv med golvvärme och ljust kakel på vägg. Här finns tvättställ med kommod, spegelskåp, dusch, tvättmaskin och torkskåp. Praktisk arbetsbänk i laminat med skåp och diskho. Fönster släpper in ett trevlig ljus till hela badrummet.

Köket är rymligt och har plats för ett större matbord invid naturlig plats vid fönster. Ljusa luckor , kakel i beige och en matchande ljusmelerad laminatskiva. Här finns det gott om utrymmen för förvaring i både skåp, lådor. och stora bänkytor.
Maskinparken består av fläkt, inbyggnadsmicro, diskmaskin (2014), hel kyl (2018), hel frys (2018), inbyggnadsugn (2014) och induktionshäll (2014). Innanför köket finns ett större förråd med hyllplan.

Vardagsrummet öppnar upp sig rakt fram från hallen och går i vinkel. Här finns gott om plats för både en större soffgrupp och även en matgrupp. Här finns det möjliget att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Parkettgolv i ek, ljusa tapeter och många fönster ger en härlig rymd till rummet. Här finns även utgången till altanen med trätrall (2012) med plats för matgrupp och annat möblemang. Här kan man sitta och njuta av sol hela kvällen.

Den vitmålade trappen tar oss vidare till övre plan som har allrum, tre sovrum, badrum och en klädkammare. Genomgående laminatgolv i ek ger en enhetlig känsla.
Allrummet är möblerbart och passar bra till både arbetsplats eller tv hörna. Ett trevligt takfönster släpper in ett härligt ljus.
De tre sovrummen är alla i bra storlek och har laminatgolv i ek och ljusa tapeter varav två sovrum även har fondväggar. Från ett av sovrummen finns utgång till balkong med utsikt över grönområde. Klädkammaren rymmer det mesta och här finns det en garderob och även hyllplan.

Badrummet har matta på golv och mönstrad våtrumstapet på vägg. Här finns tvättställ, spegelskåp och badkar. Från badrummet nås även ett förråd.

På tomten finns det både rabarber och perennaväxter.

Pris
1 695 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Västra Ersboda

Trattgränd 25

Visa karta

Område - Västra Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här blandas de boende med folk från hela Umeå såväl som mer långväga gäster. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag. Höj blicken, spana in arkitekturen och spetsa öronen efter rytmerna och skratten.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård på flera olika språk. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).

INTRESSEANMÄLAN