Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Teg

Bryggargatan 41B

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 37 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 370 SEK (Internet ingår i avgiften.)
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 1
Boarea: 37 kvm
Våning: 2 av 3

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital.

Internet

Bredband. Leverantör: A3.

Uteplats

Fransk balkong, läge söder.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

41 garageplatser. 288-448 kr/mån.
42 p-platser med motorvärmare. 151 kr/mån.
34 carportplatser. 226 kr/mån.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 17 i Riksbyggen, Brf. Tegshus nr 1

Förening

Andel i föreningen: 0,37 %

Andel av årsavgiften: 0,37 %

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Tegshus nr 1

Föreningen äger fastigheten Lodjuret 9. På fastigheten finns 6 st byggnader med 193 lägenheter och 9 st lokaler uppförda. Byggår 1955-57. Fastighetens adress är Bryggargatan, Riksvägen och Tegsvägen.

Det finns 193 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.

1995 » Stambyte
2010 » Lägenhetsdörrar
2011 » Relining av avloppssystem i källare
2012 » Bastu, motions och övernattningsrum
2015 » Fönsterbyte
2018 » Rensat ventilationskanaler
2018 » Ny tvättstugeutrustning

Föreningen håller på att söka bygglov för balkonger.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Teg » 1:a med optimal planlösning

**VISNING 22/8** Ljus och fin 1:a med optimal planlösning! Kök i vitt med gott om förvaring och plats för matbord. Stort allrum med separat sovalkov. Låga avgifter som dessutom är inkl. allt!

Perfekt lägenhet oavsett om du är på jakt efter första boendet, söker med ljus och lykta efter en studentbostad under studietiden i Umeå alternativt om det är en övernattningslägenhet du önskar hitta.

Beskrivning

Välkommen in till rymlig hall med praktisk skjutdörrsgarderob som sträcker sig från golv till tak och vägg till vägg samt separat avhängningsyta för ytterkläder och skor. På golvet ligger ett fint klickgolv som löper vidare in i köket vilket ger en enhetlig och ombonad känsla!

Hemtrevligt kök med gott om förvaring i både över- och underskåp med vita fronter. Stänkskydd i form av vitt kakel som även letat sig upp på en av kortväggarna - fin detalj! Maskinparken består av kyl/frys, spis och skafferi med ventil. Plats för matbord!

Allrummet är stort, trivsamt och förfogar separat sovalkov. Tack vare sovalkoven är det enkelt att möblera upp allrummets övriga kvadrat med soffa, soffbord och tv utan att rummet känns övermöblerat. Fransk balkong.

Till vänster om hallen finner ni lägenhetens badrum. Ytskikten utgörs av våtrumsmatta på både väggar och golv i neutrala färgskalor. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, duschhörna med draperistång samt handdukstork.

Pris
1 295 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
VISNINGAR
Torsdag 22 augusti
Bokad visning - vänligen kontakta mäklare!
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Teg

Bryggargatan 41B

Visa karta

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

INTRESSEANMÄLAN