Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Haga

Gustav garvares gata 10 A

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 77 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 252 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 77 kvm
Våning: 3 av 3

Renoveringar

Fönsterbyte håller på att diskuteras i föreningen och även fasadåtgärder och preliminärt sker det under nästa år.

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Inglasad balkong i söderläge.

Bilplats

Kallgarageplats. Går att hyra för 296 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 144 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Varmgarageplats. Går att hyra för 538 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Fördelning och kö sköts av kundservice.norr@hsb.se

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 65 i HSB Brf. Karbinen

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 300 SEK/mån.

El: 300 SEK/mån.

Förening

Kostnaden för hushållselen är schablonberäknad.

Andel i föreningen: 1,83 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten tillhör ett vindsförråd om ca 8 kvm och även ett källarförråd. I källaren finns tvättstuga och cykelförråd. Finns även pingisrum och snickarverkstad i föreningen.

Bostadsrättsförening

HSB Brf. Karbinen

Övrigt

Tillträde kan ske omgående.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Haga- trea högst upp i huset med öppen spis och burspråk i vardagsrum.

Välkommen till denna trea högst upp i huset! Väldisponerad planlösning med ett större vardagsrum med eldningsbar öppen spis, burspråk och fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusflöde till hela rummet. Köket har gott om både arbetsytor och förvaring. Högt i tak och höga fönster med rejäla fönsterbrädor i marmor ger lägenheten extra karaktär. Härlig inglasad balkong i bästa syd/väst läge.
Välkommen på visning!

BeskrivningVälkommen in till möblerbar och rymlig hall med avhängningsplats samt praktisk garderob. Här ligger ett parkettgolv i ek och ljusa tapeter.

Rakt fram i hallen öppnar det trevliga och ljusa vardagsrummet upp sig i ett härligt ljusbad. Högt i tak och höga fönster med rejäla fönsterbrädor i marmor ger lägenheten det lilla extra.En vacker eldningsbar öppenspis ger mysfaktor och värmer skönt när kylan kryper på. Ett charmigt burspråk i vinkel ger extra karaktär till rummet och här finns även utgång till den inglasade soliga balkongen i syd/väst läge. Vardagsrummet är den självklara samlingspunkten med de generösa ytorna och den trevliga öppna spisen.

Det trivsamma köket har ljusa skåpluckor samt en naturlig matplats vid fönster.Stora bänkytor och många köksskåp ger utrymme för god förvaring. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, fläkt och spis med häll.

Båda sovrummen är proportionerliga och väldisponerade och mellan sovrummen finns lägenhetens badrum genomtänkt placerad. Båda sovrummen är i bra storlek och har förvaring i form av inbyggda garderober.

Det rymliga badrummet går i ljusa färger och har matta på både golv och vägg. Övrig inredning som erbjuds är dusch, wc, tvättställ med spegelskåp och även hyllplan på motsatt vägg. Här är det även förberett för tvättmaskin.

Pris
1 895 000 SEK
utgångspris
VISNING
Onsdag 22 maj 16:00-16:45, Öppen visning - Välkommen!
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Haga

Gustav garvares gata 10 A

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

INTRESSEANMÄLAN