Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Haga

Utmarksvägen 9

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 35 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 235 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten
Rum: 1.5
Boarea: 35 kvm
Våning: 1 av 2

Renoveringar

Fasaden är beklädd av målad träpanel - ljusgrå pastell.
Yttertak i plåt

TV- och internetanslutning

Internet

Anläggning för tv, bredband och telefoni sker genom gruppanslutning. Bredband kostar 277kr/mån

Uteplats

Uteplats

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

parkering med motorvärmare kostar 450kr/mån

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1004 i brf Ängskilen

Övriga utrymmen

Det finns förråd till alla lägenheter och gemensam tvättstuga.

Bostadsrättsförening

brf Ängskilen

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Nyproduktion Haga - Utmarkvägen 9

Välkommen till detta fantastiska nybygge på Haga. Väldigt centralt och perfekt för alla som vill bo nytt, fräscht och nära city. Vi släpper nu 8 st nyproducerade ettor på 35 kvm med bra planlösning som har sovdel och balkong. Hög standard med ekgolv och helkaklat badrum. 4 lägenheter är redan bokade!

Pris 1 395 000 kr utgångspris.

Kontakta mäklare sara@boporten.se vid intresse.

Utmarksvägen 9

Beskrivning

Välkommen till denna nybyggda fastighet med mycket bra läge på Haga. Här finns åtta nyproducerade bostadsrätter med bra standard. På gården finns ytterligare ett befintligt hus som inrymmer 7 bostadsrätter samt en lokal som kommer att ingå i samma bostadsrättsförening. Så totalt blir 15 bostadsrätter och en lokal som ingår i föreningen.


Den nya byggnaden har två våningsplan ovan jord, total bostadsyta på 818 kvm och inrymmer 8 bostadslägenheter.

Alla lägenheterna är perfekt planerade med öppna ytor där ni har stora inredningsmöjligheter samt separat sovalkov som gör att ni får privat sov hörna. Alla lägenheter har även balkong i soligt läge!

Vi stiger in i rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för kläder och skor i form av två garderober. Under era fötter ligger laminatgolv i ek. (Kärhs) som löper vidare genom hela lägenheten vilket ger en bra helhetskänsla. Alla väggar är av vitmålad gips.

Trivsamt kök med vita stilrena luckor, laminatskiva i svart och det matchas med kakel i vitt. Här finns inbyggnadsugn under spishäll alternativt fristående spis med ugn, köksfläkt och diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Badrummen är rymliga och här ligger mörkgrå keramiska plattor på golven och väggarna kläds av vita keramiska plattor. I övrigt finns vita fräscha handfat, spegelskåp med LED-belysning, WC, tvättmaskin och torktumlare.

Pris
1 395 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Haga

Utmarksvägen 9

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

INTRESSEANMÄLAN