Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Centrum

Rådhusesplanaden 17D

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 25 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 1 553 SEK (Internet ingår i avgiften.)
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 1
Boarea: 25 kvm
Våning: 6 av 6

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Bredband2.

Bilplats

5 garageplatser. Kostar 661-817 kr/mån.
17 parkeringsplatser. Kostar 437 kr/mån.
11 carportplatser. Kostar 558 kr/mån.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 61 i HSB Brf Hede

Förening

Andel i föreningen: 0,20 %

Andel av årsavgiften: 0,20 %

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd. Inom föreningen finns cykelförråd, gästlägenhet, bastu/relax och tvättstugor. Mer info om dessa faciliteter finns ni på föreningens hemsida http://www.hede.nu.

Bostadsrättsförening

HSB Brf Hede

Föreningen äger fastigheterna Kraften 9 och 11 med därpå uppförda byggnader 1954 och 1957. Fastighetens adress är Rådhusesplanaden 15 och 17.

Det finns 107 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Centrum » 1:a med högt läge mitt i stan!

Perfekt planerad 1:a med högt läge mitt i stan! Renoverad med varsam hand, påkostade material och smakfull färgsättning. Vinkelkök som inrymmer komplett maskinpark och plats för att både tillaga och avnjuta maten. Helkaklat badrum med golvvärme. Här bor ni mitt i stan, charmigt och pittoreskt, borta från gatans myller samtidigt som ni bor med puls och fart. Låg månadsavgift!

Beskrivning

Ljus och öppen hall med avhängningsyta direkt till vänster. Både hatt- och skohyllan sträcker sig längst med hela hallväggen vilket medför att ni inte behöver stuva undan ytterkläder och skor någon annanstans än i hallen. Under era fötter ligger svarta, blanka keramikplattor som ramas in av ljusa väggar.

Allrummet ligger i öppen planlösning med köket. Här rymmer ni soffgrupp med tillhörnade soffbord, mediamöbel och ett skrivbord om så önskas. Platsbyggd säng med alkovkänsla samt förvaring både över, under och på sidan av sängen. Här pryds golvytorna av ett fint laminatgolv med infällda spotlights.

Praktiskt planerat kök i vinkel som inrymmer fantastiskt mycket på sparsam yta! Förvaring i både över- och underskåp med vita fronter samt gott om arbetsyta ovan vit bänkskiva i laminat. Allt det vita bryts snyggt av mot både stänkskydd och golv i form av svarta keramikplattor. Maskinparken består av kyl med frysfack, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll och fläkt.

Vägg i vägg med köket disponeras det helkaklat badrum som går i klassiska, tidlösa färger. Badrummet är utrustat med komfortabel golvvärme vilket värmer skönt under frusna fötter! Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna och handdukstork.

Pris
1 450 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Centrum

Rådhusesplanaden 17D

Område - Centrum

Shopping, restauranger, gym, uteliv eller kultur. Oavsett vad du är ute efter hittar du det i Umeås pulserande centrum. En glass på torget, picknick i någon av parkerna eller ett glas vin på en uteservering - stan är en självklar mötesplats för Umeås alla invånare och besökare.

UTBUD
I korsningen mellan Kungsgatan och Rådhusesplanaden hittar du citygallerian Utopia med både butiker och restauranger. Hittar du inte det du söker här finns galleriorna MVG, Up2 och Sagagallerian bara runt hörnet. Glöm heller inte att det finns en stor mängd affärar och livsmedelsbutiker utanför de stora galleriorna, ofta med nischade inriktningar och unikt innehåll.

Efter att butikerna stängt på kvällen lever stan upp igen och det är dags för middag. Italienskt, spanskt, amerikanskt eller indiskt, välj och vraka!

SKOLOR
Idag har de flesta skolor och förskolor flyttat ut från centrum, men de ligger bara några minuter bort. I de närliggande stadsdelarna återfinns Östermalmsskolan (F-6), Hagaskolan (F-9), Hedlundaskolan (F-9) och Minervaskolan (F-9). På Hedlunda hittar du även Norrlands första förskola med genusperspektiv. Inom gångavstånd återfinns dessutom flera gymnasieskolor. En av Sveriges största gymnasieskolor, Dragonskolan, ligger bara några minuter västerut och i motsatt riktning finns Fridhemsgymnasiet. En av Sveriges modernaste gymnasium, Minervagymnasiet, återfinns uppe vid universitetsområdet. Är du intresserad av en mer estetisk utbildning huserar Midgårdsskolan nordväst om centrum.

INTRESSEANMÄLAN