Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Öbacka strand

Hoppets gränd 22

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 68 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 041 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 68 kvm
Våning: 4

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia.

Uteplats

Inglasad Balkong, läge sydväst.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 475 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 200 SEK/mån.

El: 200 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 1,78 %

Andel av årsavgiften: 1,78 %

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och Övernattningsrum.

Bostadsrättsförening

Brf Öbacka Strand 5

Brf Öbackastrand 5 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014. Föreningen förfogar över 52 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt och erbjuder tvåor om 60 respektive 68 kvadratmeter samt treor på 88 kvadrat. Längst upp i varje hus finns två stycken fyror på 138 kvadratmeter. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Fastum och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. I föreningen finns det en gemensamhetslokal för övernattning.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

>Inglasad rymlig balkong i sydväst läge
>Egen tvättmaskin & torktumlare
>Parkering i garage

Vi har nöjet att presentera en fantastiskt fin 2:a på populära Öbacka.
Här bor ni på fjärde våningen med en underbar inglasad balkong i sydväst läge. Njut av solen samt gott om plats för umgänge och avkoppling, härlig utsikt mot Umeälven. Hela lägenheten håller mycket bra kvalitet. Gott om förvaringsutrymmen! Detta är verkligen en lägenhet som ska ses på plats! Välkomna på visning!

Direkt närhet till universitet, sjukhus, Ica Maxi och stadskärnan gör Hoppets Gränd 22 till ett optimalt boende - oavsett ålder och livssituation! Goda buss- och tågkommunikationer.

Beskrivning

Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och vita väggar. Här ges plats för avhängning av ytterkläder samtidigt som hallen erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare den praktiska skjutdörrsgarderoben som löper längs hallens högra vägg.

Till vänster om hallen finner ni bostadens badrum som har stilrent vitkaklade väggar till ett mörkare klinkergolv med golvvärme. Här finner ni duschhörna med glasdörrar, wc, tvättställ med kommod samt tvättmaskin & torktumlare. Praktisk bänkskiva ger er utrymme för klädhantering.

Bostaden har ett stort och ljust vardagsrum med vackert parkettgolv och vita väggar. Vardagsrummet har en öppen och modern planlösning mot kök och tack vare rummets fönster ges ett fint ljusinsläpp samtidigt som en trevlig utsikt ut mot älven och omgivningar. Från vardagsrummet når ni ut till lägenhetens fantastiska balkong som är väl tilltagen och har ett härligt sydväst läge där solen kan avnjutas under stor del av dagen och kvällen.

Köket är klassiskt vitt, bänkskiva i grått laminat till ett snyggt vitt kakel. Intill köket ges en naturlig plats till att placera matmöbel in mot fönster. Maskinell utrustning som finns ärr induktionshäll, spisfläkt, ugn, micro, diskmaskin samt kyl & frys.

Sovrum med parkettgolv och vilsamt blå väggar ger rummet ett härligt lugn. Rummet har en bra storlek och här finns plats att placera dubbelsäng. Till sovrummet hör stor klädkammare med Elfa system för praktisk förvaring.

Pris
2 395 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare

Planritning

Karta

Umeå, Öbacka strand

Hoppets gränd 22

Område - Öbacka strand

Öbacka strand ligger i Umeås östra del, nära centrumkärnan. Går du längst den vackra strandpromenaden kommer till city på tio minuter.

I centrala Umeå finns ett bra kulturellt utbud med fina restauranger och butiker. Umeå har också många fina grönområden för picknick och promenader.

Runt Öbacka Strands gröna område med park och vatten ligger dagis och skolor för de minsta. Ett stenkast bort hittar du även Universitetet och Norrlands universitetssjukhus.

INTRESSEANMÄLAN