Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Gimonäs

Porfyrvägen 7

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 72 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 534 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 72 kvm
Våning: 2 av 5

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Härlig inglasad balkong med sol hela dagen.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

25 parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
28 carportplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212423001-0016 i Riksbyggen Brf. Kolmilan

Förening

Andel i föreningen: 1,93 %

Andel av årsavgiften: 1,93 %

Övriga utrymmen

Det finns ett rymligt varmbonat förråd i suterrängplan samt en uthyrningslägenhet

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf. Kolmilan

Övrigt

Tillträde slutet i januari 2020.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Gimonäs - Fin trea med öppen planlösning och inglasad balkong.

Välkommen till Gimonäs och denna rymliga trerummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stora härliga ytor för umgänge. Genomgående ekparkettgolv, ljusa ytskikt och ett helkaklat badrum med golvvärme. Byggt 2013 med hög standard, härlig inglasad balkong i bästa västerläge med härlig utsikt mot innergård och lekplats. Här bor du bekvämt med närhet till strövområden, motionsspår, bra kommunikationer och förskola/skola samt Strömpilsplatsen.Välkommen på visning!

Beskrivning

Känslan av nytt och fräscht välkomnar Er när Ni kommer in i hallen med rymlig avhängningsplats. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och ljus färgsättning, vilket ger en bra helhetskänsla.

Hallen leder vidare in till kök och vardagsrum som integrerar i en öppen och ljus planlösning. Här är det lätt att umgås medan vardagssysslorna och festbestyren avlöser varandra. Köksinredningen som är i vinkel går i modernt och klassiskt vitt med svart kakel under överskåp och gråsvart arbetsskiva i laminat. Här finns gott om arbetsytor och förvaring. Naturlig matplats vid fönster med utsikt ut mot gården. Maskinparken består av fläkt, hel kyl, hel frys, inbyggnadsmicro, inbyggnadsugn och induktionshäll.

Vardagsrumsdelen har plats för både större soffgrupp och övrigt möblemang. Många fönster vilket ger ett härligt ljusflöde till rummet. Här finns även utgång till den solfyllda inglasade balkongen i väster in mot innergården.

Två välplanerade sovrum med parkettgolv i ek och ljusa väggar. Det större sovrummet har praktisk klädkammare medan sovrum två har garderob.

Till höger från hallen disponeras det rymliga badrummet inrett med dusch, wc, tvättställ, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är helkaklat i vitt och klinkers i svart. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter.

Här bor du bekvämt med vackra strövområden och motionsspår. Närhet till såväl Strömpilsplatsen, NUS, universitetet som skola och förskola samt med goda kommunikationer. Boendet är ett attraktivt område för såväl gammal som ung. Allt ingår i månadsavgiften!

Pris
1 695 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Anna Persson
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Gimonäs

Porfyrvägen 7

Visa karta

Område - Gimonäs

Gimonäs och dess mysiga villakvarter finner ni ca. 5 km sydost om Umeås centrumkärna. Här erbjuds direkt närhet till älven och naturen samtidigt som det finns mycket goda kommunikationer och ett brett utbud av butiker och affärer.

UTBUD
På gångavstånd längs älven återfinns Strömpilen, ett stort köpcentrum med bland annat Umeås största livsmedelsbutik.

Ålidhem centrum inrymmer två livsmedelsbutiker som sporrar varandra i en hälsosam rivalitet, här finns också restauranger, konditori och kiosk, frisör, blomhandel, datorbutik, post, apotek och krog.

SKOLOR
Carlshöjdsskolan (F-9) och Sofiehemsskolan (F-5).

INTRESSEANMÄLAN