Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Sandåkern

Sandåkersgatan 8

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 66.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 642 SEK (Internetuppkoppling 212 kr )
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 66,5 kvm
Våning: 1

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Fast lina. Leverantör: Telia. Ingår tillsammans med den fasta kostnaden för IP-telefoni i månadsavgiften.

Uteplats

2 st uteplatser

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

54 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1002 i HSB Brf Utsikten 2

Förening

Andel i föreningen: 1,85 %

Andel av årsavgiften: 1,85 %

Övriga utrymmen

Det finns samlingslokal/övernattningsrum och vindsförråd.

Bostadsrättsförening

HSB Brf Utsikten 2

Det finns 60 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Sandåkern - Ljus 3:A med dubbla uteplatser

Välkommen till Sandåkern och denna trivsamma 3:a i markplan med 2 uteplatser. Ljus och öppen planlösning med genomgående parkett och fina ytskikt. Modernt kök i vitt och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. På Sandåkern bor du med närhet till både promenadstråken längst älven samt stadens puls. Matbutik, bank, café nås närmast på Västerslätts centrum ca 5 min bort. Välkommen på visning!

Beskrivning

Entré till välkomnande hall från vilken man når ett ljust öppet vardagsrum och kök. I anslutning till hallen finns även en praktisk klädkammare. Lägenheten har genomgående parkettgolv.

Vardagsrum och kök med öppen planlösning. Köket har vita släta köksluckor, ett fint vitt kakel, en mörkgrå bänkskiva samt infällda spottar i taket. I övrigt har köket vitvaror bestående av ugn och mikro i högskåp, induktionshäll, diskmaskin samt kyl och frys. Från vardagsrummet når man även ut till altanen.

Mycket fint helkaklat och klinkrat badrum med grått golv och vita väggar. Här finns även en duschhörna med glasvägg, tvättställ med kommod, toalett, spegelskåp med integrerad belysning samt arbetsbänk och skåp ovan tvättmaskin och torktumlare.

I anslutning till kök/badrum ligger de båda sovrummen. Från det större sovrummet finns det gott om garderober och härifrån når man även ut till den andra uteplatsen. Idag är ena väggen i sovrummet borta så det är en rymlig läshörna och ger ett öppet och ljust intryck med både morgon- och kvällssol skiner in i hela lägenheten.

Pris
2 100 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Sandåkern

Sandåkersgatan 8

Visa karta

Område - Sandåkern

Ungefär 2 kilometer från stadskärnan finner ni ett av Umeås nya bostadsområden, Sandåkern. Det pensionerade paret tar sin förmiddagskopp ute på verandan medan barnen provar sina barkbåtar i den porlande Tvärån.

UTBUD
Här har du närhet till det mesta. Vid en märklig, rundformad byggnad, ursprungligen Konsumbutik, numera kyrka, återfinns Västerslätts centrum som inrymmer både mataffär, konditori, bank, frisör och spelbutik. Du behöver alltså inte ta dig in till stan för att sköta dina vardagliga ärenden.

I närområdet finns även Nolia med mässhall och möjlighet till idrottsutövning och bara några minuter bort hittas centrala stans stora utbud av shopping och kultur. Friluftsmänniskan har nära till strandpromenad och uppskattade vandringsleder.

SKOLOR
På Grubbeskolan (7-9) finns specialinriktning för musik. Skolan erbjuder, förutom vanlig högstadieutbildning, även engelskaklasser. Grisbackaskolan (F-6) samt för de mindre barnen finns två förskolor: Linnéan och Kungsgården.

INTRESSEANMÄLAN