Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Teg

Kronovägen 11B

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 98 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 614 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 98 kvm
Våning: 2 av 3

Renoveringar

2015
» Stambyte
» Vattenledningar i kök och badrum
» Elrenovering
» Ventilation (mekanisk frånluftsventilation)
» Bastu och relaxrum

2017
» Fönster- och dörrbyte

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

Internet

Bredband. Leverantör: Comhem finns i huset. Bostadsrättshavaren bekostar ett eget abonnemang.

Uteplats

Balkong, läge sydost.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

4 garageplatser.
12 parkeringsplatser.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 16 i Brf Tegsbjörken

Förening

Andel i föreningen: 7,64 %

Andel av årsavgiften: 9,78 %

Bostadsrättsförening

Brf Tegsbjörken

Föreningen äger fastigheten Spetsen 12. På fastigheten finns en byggnad med 18 lägenheter som är uppförd 1959. Fastighetens adress är Kronovägen 11 A-B. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Inom föreningen finns två tvättstugor, varav den ena är helt nygjord. Bastu och cykelförråd.

Det finns 18 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar.

Föreningen ser positivt på framtiden. I dagsläget finns ännu tre st hyresrätter som så småningom kommer att säljas och inbringa kapital till föreningen. Det finns också långt framskridna planer på att nyproducera två st lägenheter i en tidigare affärslokal.

Fasadrenovering samt se över balkongerna. Detta skall finansieras med egna medel.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Teg » 4:a i mycket gott skick!

Totalrenoverad gavellägenhet med fönster i 3 väderstreck och härlig takhöjd på 2,50 m! Påkostade materialval, smakfull färgsättning och väldisponerad planlösning. Stabil förening!

» Snabbt tillträde möjligt
» Lediga parkeringsplatser finns
» Promenadavstånd till city.

Beskrivning

Ni välkomnas av en ljus och rymlig hall som fördelar lägenhetens alla ytor på ett trivsamt sätt. Under era fötter ligger ett stilrent och slitstarkt vinylgolv signerat BerryAlloc som löper vidare in i både kök och vardagsrum. Inbyggd garderob och separat avhängningsyta.

Köket är inte bara totalrenoverat, det är även utökat i storlek då väggen mellan kök och sovrum har flyttats 40 cm för att skapa plats åt matglädjen. Köket erbjuder gott om förvaring bakom vita luckor samt goda tillredningsytor ovan grå bänkskiva i laminat. Maskinparken består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt.

Spatiöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Känslan av ljus och rymd förstärks ytterligare av den vita färgsättningen på rummets väggar. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong som är placerad i sydost.

Stambytt badrum som är renoverat med kakel och klinker i klassiska, tidlösa färger och med golvvärme som värmer skönt under frusna fötter. Inredningen består av wc, handfat och duschhörna. Här finns även spegelskåp med belysning och ett badrumsskåp.

Två av lägenhetens sovrum ligger till vänster om hallen. Det största sovrummet är väl tilltaget och rymmer dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, garderobsvägg samt övrigt möblemang. Golvytan pryds av en heltäckningsmatta i ljusgrått som ramas in av gråa, målade väggar.

Det andra sovrummet till vänster om hallen har även det en heltäckningsmatta i grått. Vita, målade väggar bryts av mot en fondvägg ur kollektionen "Steampunk".

Lägenhetens tredje sovrum ligger lite längre fram till höger om hallen, vägg i vägg med köket. Precis som i det två andra sovrummen är det en grå heltäckningsmatta som ligger på golvet. Vita, målade väggar bryts av mot en fondvägg ur kollektionen "Concrete".

Pris
2 145 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Teg

Kronovägen 11B

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

INTRESSEANMÄLAN