Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Mariestrand

Mariehemsvägen 90

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 43 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 624 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 43 kvm
Våning: 7

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia.

Uteplats

Balkong, inglasad, läge väster. Stor, soldränkt balkong med högt och fritt läge.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

25 p-platser med motorvärmare.
44 carportplatser med motorvärmare.

Separat kö tillämpas!

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 212543002-0227 i Riksbyggen, Brf. Mariestrand 3

Förening

Andel i föreningen: 1,11 %

Andel av årsavgiften: 1,11 %

Övriga utrymmen

Barnvagnsrum i entréplan. Cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett eget förråd som ligger högst upp i huset.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Mariestrand 3

Föreningen äger fastigheten Plymen 1 och 2. På fastigheterna finns 2 byggnader med 72 lägenheter uppförda. Byggår 2015-2016. Adress Mariehemsvägen 90 och 92.

Det finns 72 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Mariestrand » Nyproducerad 2:a på våning 7!

Nyproducerad 2:a på våning 7! Lägenheten ligger belägen högt upp i huset och präglas av fina materialval och smakfull färgsättning. Helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter. Komplett utrustat kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Stor, inglasad balkong i soligt västerläge!

Universitetsnära boende med närhet till välsorterad matbutik, två fina gymanläggningar och Nydala med fina motionsmöjligheter. Goda bussförbindelser!

Beskrivning

Välkommen upp till våning 7 och en kanonfin 2-rummare med allt man kan önska sig! Till höger i hallen finns hatthylla och 3 st garderober för avhängning av ytterkläder och skor. Under era fötter ligger ett fint ekparkettgolv som ramas in av vitmålade väggar.

Till vänster om hallen ligger det helkaklade badrummet disponerat. Smakfull färgsättning och komfortabel golvvärme ger badrummet en lyxig känsla! Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och dusch med vikbara glasdörrar. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare!

Rakt fram från hallen ligger kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning.

Köksdelen är försedd med vit skåpinredning och vitt kakel som fint bryts av mot bänkskiva i delvis rostfritt, delvis laminat. Komplett maskinpark bestående av kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll och fläkt. Bra ytor för både förvaring och arbete - perfekt för den som gillar att laga mat!

Mellan kök och vardagsrum får matbordet sin naturliga plats.

Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare de öppna ytorna samt det härliga ljusinsläppet från fönsterparti i västerläge. Från kök/vardagsrum nås den stora, inglasade balkongen. Balkongen blir en härlig förlängning av lägenheten under årets varmare dagar.

Sovrummet ligger placerat innanför vardagsrummet. Smakfullt inrett sovrum där det fina ekparkettgolvet ramas in av vitmålade väggar och fönster i 2 väderstreck. Rummet är i dagsläget inrett med 2 garderober.

Pris
1 795 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Mariestrand

Mariehemsvägen 90

Område - Mariestrand

Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

INTRESSEANMÄLAN