Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Öst på stan

Skolgatan 80

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 68 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 793 SEK
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 68 kvm
Våning: 3 av 3

TV- och internetanslutning

Bilplats

5 parkeringsplatser.
5 carportplatser.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: B1201 i BRF Vidar 9

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Bostadsrättsförening

BRF Vidar 9

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Beskrivning

Välkommen till detta vackra trähus från sekelskiftet ett stenkast från stadens centrum. Huset ritades av CA Sandström 1915. Hela huset andas kultur med dess unika utformning och det är många fina originaldetaljer bevarade såsom högt i tak, höga fina fönster, höga vackra spegeldörrar, pigkammare och serveringsgångar är intakta. I huset renoveras och uppförs nu 4 bostadsrätter, varav två stycken på ca 140 kvm samt en mindre på 35 kvm och en på 68 kvm.

Vi stiger in i en välkomnande hall med plats för avhängning av kläder och skor. Här ligger ett klinkergolv, golvvärme och väggarna är tapetserade eller målade i valfri kulör som ni väljer. Vidare in i lägenheten löper ett ekgolv av trestavs parkett som ger ett fint rumssamband.

Direkt till höger från hallen når ni lägenhetens fina och ljusa kök. Här får ni ett smakfullt kök, helt i stil med husets ålder. Köksluckor i valfri kulör i er smak med bänkytor i praktisk laminat som matchas med snyggt kakel också efter ert val. Maskinparken består av delad kyl/frys, diskmaskin, spishäll med ugn samt fläkt.

Från köket når ni ett rymligt vardagsrum i öppen och ljus planlösning med fina fönster för bra ljusinsläpp, även detta inrett efter era önskemål.

Från vardagsrummet når ni lägenhetens två rofyllda sovrum med fönster som ger ljusinsläpp.

Badrummet är smakfullt inredd med klinker i valfri kulör samt helkaklade väggar i vitt. Här finns dusch med glasväggar, wc och tvättställ med spegel samt.

Pris
2 895 000 SEK
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Öst på stan

Skolgatan 80

Område - Öst på stan

Öst på stan kallas östra delen av Umeås innerstad. Stadsdelen avgränsas av Ume älv, Östra Kyrkogatan och Östermalmsleden. Stadsdelen har fortfarande karaktären av ordnad villastad med trähus i en stadsmässig rutnätsplan, men villor och mindre hyreshus ersätts successivt med stenhus i kvartersformering.

INTRESSEANMÄLAN