Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Öst på stan

Skolgatan 80

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 32.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 485 SEK (Det kommer att finnas enskilda vattenmätare i varje lägenhet)
I avgiften ingår: Värme, Vatten
Rum: 1
Boarea: 32,5 kvm
Våning: 3 av 3

TV- och internetanslutning

Bilplats

5 parkeringsplatser.
5 carportplatser.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: B1202 i BRF Vidar 9

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga.

Bostadsrättsförening

BRF Vidar 9

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Öst på stan 1:a

I den här föreningen är det tillåtet att förvärva en bostad som juridisk person. Välkommen till denna nyproducerade 1:a med perfekt planerad planlösning. Stilrent inredd med stort glasparti med industrikänsla som delar av köket på ett snyggt sätt och ger lägenheten härlig karaktär.

Beskrivning

Välkommen till detta vackra trähus från sekelskiftet ett stenkast från stadens centrum. Huset ritades av CA Sandström 1915. Hela huset andas kultur med dess unika utformning och det är många fina originaldetaljer bevarade. I huset renoveras och uppförs nu 4 bostadsrätter, varav två stycken på ca 140 kvm samt en mindre på 32,5kvm och en på 68 kvm.

Vi stiger in i en välkomnande hall med plats för avhängning av kläder och skor. Här ligger ett klinkergolv, golvvärme och väggarna är tapetserade eller målade i valfri kulör som ni väljer. Vidare i lägenheten löper ett ekgolv, trestavs parkett som ger ett fint rumssamband.

Rakt fram från hallen når ni lägenhetens fina och ljusa kök. Här får ni ett smakfullt kök, helt i stil med husets ålder. Köksluckor i valfri kulör i er smak med bänkytor i praktiskt laminat som matchas med snyggt kakel också efter ert val. Maskinparken består av delad kyl/frys, diskmaskin, spishäll med ugn samt fläkt. I köket finns plats för matbord för umgänge.

Köket och rummet avdelas med ett stort glasparti som ger lägenhetens en härlig karaktär. Rummet får ett fint ljusinsläpp via glasvägg och fönster.

Till höger i hallen når ni badrummet som är smakfullt inrett med klinker i valfri kulör samt helkaklade väggar i vitt. Här finns dusch med glasväggar, wc och tvättställ med kommod och spegel.

Pris
1 950 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Planritning

Karta

Umeå, Öst på stan

Skolgatan 80

Område - Öst på stan

Öst på stan kallas östra delen av Umeås innerstad. Stadsdelen avgränsas av Ume älv, Östra Kyrkogatan och Östermalmsleden. Stadsdelen har fortfarande karaktären av ordnad villastad med trähus i en stadsmässig rutnätsplan, men villor och mindre hyreshus ersätts successivt med stenhus i kvartersformering.

INTRESSEANMÄLAN