Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Mariehöjd

Skärvstensgatan 24

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 66.5 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 717 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 66,5 kvm
Våning: 2 av 6

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Telia.

Uteplats

Balkong, inglasad, läge väster.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Kallgarage. 600 kr/mån. Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 87 i HSB, BRF Mariehöjd 2

Förening

Andel i föreningen: 1,07 %

Andel av årsavgiften: 1,07 %

Bostadsrättsförening

HSB, BRF Mariehöjd 2

Föreningen äger fastigheten Skärvstenen 2. Föreningen består av 105 bostadsrätter som är fördelade på adresserna Skärvstensgatan 24, 26, 28, 30 och 32. Inom föreningen finns styrelserum och övernattningsrum.

Det finns 105 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Mariehöjd » 3:a med hög standard

Nyproducerad 3:a med genomgående parkettgolv, ljus och öppen planlösning samt helkaklat badrum med golvvärme, spotlights och egna tvättmöjligheter. Komplett utrustat kök samt stor, inglasad balkong i soligt västerläge. Hiss finns!

Lugnt och trevligt område med närhet till välsorterad matbutik, två fina gymanläggningar, Umeå Universitet och NUS. Lägenheten ligger ett stenkast från Nydala med otaliga motionsmöjligheter. Goda bussförbindelser!

Beskrivning

Ljus, välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Under era fötter ligger ett fint ekparkettgolv som löper vidare in i lägenhetens kök, vardagsrum och sovrum vilket skapar ett bra rumssamband. Väggarna är vitmålade.

Direkt till vänster om hallen finner ni badrummet. Ytskikten utgörs av kakel och klinker i smakfulla färger med underliggande golvvärme och inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med glasvägg. Kombinerad tvättmaskin, bänkyta och två skåp.

Till höger om hallen integrerar kök och vardagsrum i en ljus och delvis öppen planlösning. Köket är utrustat med vit skåpinredning och vitt kakel som bryts av mot en mörk bänkskiva. Maskinparken är komplett och tillhandahåller kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt.

Spatiöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp! Här rymmer ni matbord, soffgrupp och tv-bänk utan att rummet känns övermöblerat.

Lägenhetens två sovrum ligger placerade till höger om hallen, innanför kök och vardagsrum. Det första sovrummet är något större i storlek och härifrån nås lägenhetens inglasade balkong.

Pris
1 995 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Mariehöjd

Skärvstensgatan 24

Område - Mariehöjd

Mariehöjd, Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.

INTRESSEANMÄLAN