Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Öst på stan

Döbelnsgatan 7a

Bostadsrättslägenhet - 4 rok, 112.2 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 989 SEK
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 112,2 kvm
Våning: 2

TV- och internetanslutning

Internet

Fiber indraget via Umenet

Uteplats

Stor terras med västerläge på ca 20kvm

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

5 carportar
5 bilplatser

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1101

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Öst på stan - Nyproducerad 4:a med stor terras i väster!

Välkommen till Öst på stan och denna välplanerade och smakfullt inredda 4:a i etage. Stora härliga och representativa ytor med full takhöjd och med två takfönster i vardagsrummet ger lägenhten ljus och rymd. Stor terras på 20 kvm samt balkong båda med bästa västerläge!

Beskrivning

Vi stiger in ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor samt garderober. Under era fötter ligger klinker med golvvärme i valfri kulör och tapetserade väggar. Hela lägenheten har högt i tak 2,60 med full takhöjd i vardagsrummet på 5 m med två takfönster

Den inre hallen som leder oss vidare genom lägenheten har parkettgolv i ek som löper vidare genom lägenhetens alla rum, vilket ger ett bra helhetsintryck.

Till vänster från hallen når ni lägenhetens största sovrum smakfull inredd med tapeter av valfri kulör och gott om garderober.

Till höger från hallen har ni det rymliga badrummet inrett med klinker, golvvärme i valfri kulör och vitkaklade väggar. Här finns dusch med glasväggar, tvättställ med snygg kommod och spegel samt wc och handukstork.

Stort och läckert vardagsrum med full takhöjd på hela 5 meter med takfönster vilket ger hela lägenheten härlig karaktär och bra ljus insläpp från stora härliga fönster. Här har ni stora möjligheter att inreda med plats för både det stora matbordet och soffhörnan samt sittgruppen.

Praktiskt vinkelkök med gott om arbetsytor och skåp, perfekt för förvaring. Slät kökslucka från Electrolux Home med bänkskivor i silestone som matchas med kakel under skåpen. Maskinparken består av hel kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt fläkt och induktionshäll. I direkt anslutning till köket finns rymlig matplats.

Snygg vitmålad trapp leder oss upp till övre plan. Här har ni mysigt allrum som har utgång till den stora terrassen med sol hela dagen/kvällen. Här ligger ett parkettgolv i ek som även löper vidare till de två rymliga sovrummen. Båda sovrummen är utrustade med garderober. Från allrummet når ni en wc inredd med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Här finns wc, tvättstäl med snyggt skåp och spegel.

Pris
4 495 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Öst på stan

Döbelnsgatan 7a

Område - Öst på stan

Öst på stan kallas östra delen av Umeås innerstad. Stadsdelen avgränsas av Ume älv, Östra Kyrkogatan och Östermalmsleden. Stadsdelen har fortfarande karaktären av ordnad villastad med trähus i en stadsmässig rutnätsplan, men villor och mindre hyreshus ersätts successivt med stenhus i kvartersformering.

INTRESSEANMÄLAN