Översikt
Beskrivning
Bilder
Område
Kontakt
Umeå, Öst på stan

Döbelnsgatan 7a

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 88 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 493 SEK
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 88 kvm
Våning: 1 av 3

TV- och internetanslutning

Internet

Umenet

Uteplats

Stor terrass på ca 20 kvm.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1002 i BRF Vidar 9

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 700 SEK/mån.

El: 400 SEK/mån.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd finns i andra huset på gården

Bostadsrättsförening

BRF Vidar 9

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Öst på stan - Nyproducerad 3:a i markplan med stor terrass på 20kvm i väster!

Drömmer ni om en ljus och luftig bostadsrätt i markplan med högt i tak och stor altan på hela 20 kvm? Här får ni bästa solläge där ni kan njuta av solen tills den går ned. Stora, härliga och represenativa ytor med gott om plats för rejält matbord samt soffhörna. Från sovrummen når ni rymlig klädkammare. I den här föreningen är det tillåtet att förvärva en bostad som juridisk person.

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Helt nyproducerad lägenhet i markplan med stor uteplats på ca 20 kvm med bästa västerläge!

Vi stiger in i en ljus och luftig hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor samt garderober. Här ligger ett klinkergolv, golvvärme och tapetserade väggar i valfri kulör. Vi slås direkt av takhöjden på 2,60 m vilket ger en härlig rymd i lägenheten.

Den inre hallen är inrett parkettgolv i ek och väggarna är tapetserade i ljus kulör som löper vidare genom hela lägenheten och ett bra rumssamband.

Direkt till vänster i hallen disponerar ni lägenhetens stora och rofyllda sovrum som är modernt inrett med parkettgolv i ek och tapetserade väggar. Från sovrummet når rymlig klädkammare.


Det helkaklade badrummet är rymligt med plats för dusch med glasväggar och tvättställ med snygg kommod och spegel samt handdukstork. Här ligger klinker, golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns även kombinerad tvätt/torkmaskin.

Vi når vidare till matrummet och vardagsrummet i öppen och trivsam planlösning. Här finns stora inredningsmöjligheter med plats för både det stora matbordet och soffhörnan.

Praktiskt arbetskök med gott om bänkytor för den som gillar att arbeta i köket.
Snygga köksluckor från Electrolux Home med bänkskivor i laminat och kakel under skåpen i valfri kulör. Maskinparken består av hel kyl/frys, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin och induktionshäll med fläkt.

Innanför vardagsrummet har ni lägenhetens andra sovrum också inrett med moderna tapeter och även här finns garderober.

Pris
3 550 000 SEK
fast pris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Karta

Umeå, Öst på stan

Döbelnsgatan 7a

Visa karta

Område - Öst på stan

Öst på stan kallas östra delen av Umeås innerstad. Stadsdelen avgränsas av Ume älv, Östra Kyrkogatan och Östermalmsleden. Stadsdelen har fortfarande karaktären av ordnad villastad med trähus i en stadsmässig rutnätsplan, men villor och mindre hyreshus ersätts successivt med stenhus i kvartersformering.

INTRESSEANMÄLAN