Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Haga

Södra Ersmarksgatan 14

Bostadsrättslägenhet - 2 rok, 53 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 726 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 53 kvm
Våning: 2 av 2

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Internet

Bredband. Leverantör: Telenor.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

På föreningens fastighet finns 8 parkeringsplatser.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 52-3260-1-7-6 i HSB, Brf Spjutet

Förening

Andel i föreningen: 8,20 %

Andel av årsavgiften: 8,20 %

Bostadsrättsförening

HSB, Brf Spjutet

Föreningen äger fastigheten Spjutet 1. På fastigheten finns 1 byggnad som inrymmer 8 st lägenheter. Byggnaden är uppförd 1993. Inom föreningen finns cykelförråd och sopbod.

Det finns 8 lägenheter i föreningen.

Föreningen kommer att sänka månadsavgifterna med 2% år 2019.

2014
» Ventilation

2015
» Relining

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Haga » 2:a på attraktiv adress

Välkommen till nedre Haga och denna fina vindslägenhet som karaktäriseras av genomgående ekparkettgolv, charmigt snedtak och härlig rymd! Lägenhetens 53 kvm är välfördelade och förfogar hall med goda förvaringsmöjligheter, badrum med egen tvättdel, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt sovrum med tillhörande klädkammare. Härligt ljusinsläpp via fönster i söderläge.

Lägenheten är belägen på lugn, attraktiv adress ett stenkast från citykärnan och på cykelavstånd till universitet och sjukhus.

Beskrivning

Hall med goda förvaringsmöjligheter via platsbyggt garderobssystem och separat avhängningsyta. På golvet ligger ett fint ekparkettgolv som enhetligt löper vidare in i lägenheten och skapar ett fint rumssamband.

Badrummet disponeras direkt till vänster i hallen. Badrummet är inrett med gråmelerad våtrumsmatta och utrustat med wc, handfat med kommod, duschhörna, egen tvättmaskin och torktumlare.

I köket är varje millimeter optimalt nyttjade! Skåpinredningen går i tidlöst vitt och matchas mot en bänkskiva i trälaminat. Maskinparken består av kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt. Plats för matgrupp intill fönsterparti.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket - vilket skapar en ljus och trivsam känsla samt inbjuder till mysiga familjestunder och umgänge med goda vänner.

Lägenhetens sovrum är disponerat innanför vardagsrummet. Ombonat, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt, lättare möblemang. Rymlig klädkammare möjliggör praktisk, dold förvaring.

Pris
1 595 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Haga

Södra Ersmarksgatan 14

Visa karta

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.

INTRESSEANMÄLAN