Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Teg

Målargränd 3L

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 68.6 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 189 SEK
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 68,6 kvm
Våning: 3 av 4

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Uteplats

Ingalsad balkong med kvällssol

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 180 kr/mån.
Carportplats. Går att hyra för 250 kr/mån.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1302 i Brf Umeälven

Förening

Andel i föreningen: 0,79 %

Andel av årsavgiften: 0,68 %

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Bostadsrättsförening

Brf Umeälven

Föreningen äger fastigheterna Bågen 2, 24, 25 och 26. Föreningens fastigheter består av 10 hus, samtliga uppförda 1998-1999. Till varje lägenhet hör ett förråd.

Det finns 145 lägenheter i föreningen.

Föreningen har mycket god ekonomi.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Målargränd 3:a

Mycket välplanerad och fin trea högst upp i huset på populära Målargränd. Hiss finns. Två sovrum i bra storlek och ett stort vardagsrum i öppen planlösning med köket. Ny renoverat och smakfullt badrum. Inglasad balkong med kvällssol. Nära ner till älven och till stadens utbud samt ett stenkast till Teg centrum. Låg avgift med avgiftsfri månad i december.

Beskrivning

Välkommen in till ljus hall med parkettgolv och ljust mönstrad tapet. . Här finns bra klädförvaring i praktiska garderober samt gott om plats för avhängning.

Till vänster i hallen ligger det större badrummet som nyligen är smakfullt renoverat med grå matta på golv samt ljusa väggar. I badrummet finns pelare med tvättmaskin och torktumlare, wc, dusch, ny kommod i vitt med handfat och spegelskåp.

Vidare in i lägenheten öppnar det stora luftiga vardagsrummet upp. Här ligger parkettgolv i hela rummet och väggarna tapetserade i vitt, vilket löper vidare i alla rum i lägenheten och ger ett fint rumssamband. Flertalet fönster ger rummet ljus och rymd. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet tar man sig vidare ut till den inglasade balkongen med kvällssol. Här ryms en mindre matgrupp, eller varför inte en loungegrupp att krypa ner i sommarkvällar.

Från vardagsrummet ligger köksdelen som består av vita köksluckor som matchas med bänkskiva i trälaminat. Under överskåpen sitter kakel i vitt. Maskinparken består av hel kyl och frys, spis med ugn, diskmaskin och köksfläkt.

Innanför köket ligger ett rofyllt sovrum i bra storlek inrett med ljusa kulörer och smakfull fondvägg i grått. Längs ena väggen finns praktisk garderob med skjutpartier.

På andra sidan vardagsrummet ligger lägenhetens andra sovrum som även det är i bra storlek och inrett med ljusa färger. Här finns gott om plats för säng och skrivbord om så önskas.

Pris
2 195 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Sara Stenlund
Fastighetsmäklare, VD

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Teg

Målargränd 3L

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

INTRESSEANMÄLAN