Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Teg

Korpralsvägen 20

Bostadsrättslägenhet - 3 rok, 89 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 455 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 89 kvm
Våning: 2 av 3

Renoveringar

Hela huset är renoverat 2017. Nytt yttertak, Nya 3-glas fönster, omdränerat. Stammarna är relinade och alla badrum är helkaklade i hela huset. Delvis ny el i huset. Ny fräsch tvättstuga i källaren.

TV- och internetanslutning

Uteplats

Balkong med västerläge

Bilplats

3 garageplatser. Går att hyra för 595 kr/mån.
10 parkeringsplatser. Går att hyra för 405 kr/mån.

Ekonomi

Driftkostnad

Övrig driftskostnad: ca 300 SEK/mån.

El: 300 SEK/mån.

Förening

Andel i föreningen: 13,10 %

Andel av årsavgiften: 13,10 %

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Teg » 4:a ombyggd till stor 3:a!

Välkommen till Teg och denna rymliga gaveltrea med stort härligt kök som har praktisk köksö och rymlig matplats. Hela lägenheten är nyrenoverad med genomågende nya ytskikt samt nytt fräscht kök och helkaklat badrum. Lägenhten kan byggas om till en fyra om så önskas. Gångavstand till ishallen och matbutik samt goda kommunikationer till centrum, NUS och Univeristetet.

Beskrivning

Välkommen till denna helt nyrenoverade fyra som är ombyggd till stor trea centralt på Teg.

Vi stiger in i välkomnande hall med ekparkettgolv och ljusa väggar som löper vidare genom lägenhetens alla rum, vilket ger ett bra rumssamband. Här finns gott om plats för avhängning.

Direkt till vänster i hallen har ni det nyrenoverade badrummet. Helkaklat med svart klinkers, golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns dusch, wc och tvättställ med skåp och matchande spegelskåp samt tvättmaskin.


Till vänster från hallen har ni ett av de två luftiga och ljusa sovrummen, båda är rymliga och lätt att möblera. Till höger har ni det större av rummen med praktisk klädkammare.

Köket är stort och modernt inrett med vita skåpluckor som matchas med kakel i vitt och laminat bänkskiva i svart. Maskinparken består av hel kyl/frys, diskmaskin, häll med ugn och fläkt. Praktisk och snygg köksö delar av köket mot matplatsen och ger extra arbetsytor för den som gillar att arbeta i köket.

Det är öppen planlösning mellan matplatsen och det rymliga vardagsrummet. Stora härliga fönster och utgång till rymlig balkong med kvällssol ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Pris
2 295 000 SEK
Utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Teg

Korpralsvägen 20

Visa karta

Område - Teg

Redan på Gamla bron, Umeås äldsta, märker du att Teg är en populär stadsdel. Ovan Umeälven möts gående och cyklister i en aldrig sinande ström. På väg genom området passerar du platsen där många gärna väntar i en timme på stans bästa pizza.

UTBUD
Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek,
konst- och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik. Direkt närhet till IKEA och Avion Shopping.

SKOLOR
En av alla hemligheter på södra sidan älven består av Umeås äldsta skola. I ett bedårande rött trähus från 1887 bedriver Östtegs skola (F-6) sin verksamhet som präglas av trygghet och en inriktning mot musik. Varje vår avslutas läsåret med en uppskattad musikfestival. Musiken är också populär på Tegs centralskola (7-9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey, bild och slöjd. Skolan erbjuder Norrlands största anläggning för spontanidrott, Qulan, byggd 2006. Självklart finns också ett flertal förskolor på området för de yngre barnen.

INTRESSEANMÄLAN