Översikt
Beskrivning
Bilder
Planritning
Område
Kontakt
Umeå, Grubbe

Lagmansgatan 2A

Bostadsrättslägenhet - 1 rok, 28 kvm

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 1 957 SEK
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV
Rum: 1
Boarea: 28 kvm
Våning: 3 av 3

TV- och internetanslutning

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband. Fast kostnad: 200 kr/mån. Leverantör: Comhem.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

19 garageplatser. Separat kö tillämpas.
13 parkeringsplatser. Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 30 i Hsb Brf Grubbheden

Förening

Andel i föreningen: 1,22 %

Andel av årsavgiften: 1,22 %

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd, beläget i källaren. Inom föreningen finns tvättstuga med torkrum, pingisrum, matkällare och cykelförråd.

Bostadsrättsförening

Hsb Brf Grubbheden

Föreningen äger fastigheten Heden 4 i Umeå. Fastighetens adress är Lagmansgatan 2 A-C och 4 A-C. Byggår 1963.

Det finns 50 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Grubbe » Kvadratsmart 1:a

**VISNING 11/9** Välkommen till denna kvadratsmarta 1:a som, trots sin ringa storlek, erbjuder stort allrum med sovalkov, klädkammare, trivsamt kök och badrum. Genomgående ljusa väggar och fina golv av klinker och laminat.

Närhet till livsmedelsbutik och goda kommunikationer med busshållplats runt hörnet som tar er till Umeå centrum, Universitetet och NUS. Perfekt första lya eller ett billigt hem för studenten!

Beskrivning

Kliv in till ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning i skjutdörrsgarderob och direkt anslutning till rymlig klädkammare. På golvet ligger ett svart klinkers och väggarna är ljusa, vilket är genomgående för hela lägenheten.

Rakt fram från hallen ligger badrummet disponerat. Badrummet är inrett med våtrumsmatta på golv och vägg i ljusa kulörer. Här finns wc, tvättställ, spegelskåp samt dusch.

Vidare nås det trevliga allrummet med plats för både soffa och mindre matgrupp om så önskas. Separat sovalkov där sängen placeras. Stora fönster låter solens strålar fritt leta sig in vilket bidrar till en känsla av rymd.

Charmigt kök med vita luckor som matchas till mörkt kakel på vägg och svart golvklinker. Trots sin ringa storlek erbjuder köket gott om skåp och förvaringsmöjligheter. Maskinparken som erbjuds är kombinerad kyl/frys, spis med ugn och fläkt.

Pris
1 195 000 SEK
utgångspris
Intresseanmälan
Ansvariga mäklare
Camilla Dahl
Fastighetsmäklare

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Karta

Umeå, Grubbe

Lagmansgatan 2A

Visa karta

Område - Grubbe

Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Här bor du stadsnära, men ändå lantligt. Grubbe erbjuder dessutom ett bra urval av skolor; Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6) samt flertalet förskolor. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Närheten till Umeälven ger möjlighet till bad, fiske samt de fina promenadstråken. Gångavstånd till välsorterad livsmedelsbutik.

Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker, klädaffärer, bagerier och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan snabbmatsrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom stormarknader, byggvaruhus och möbelvaruhus, och tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv.

INTRESSEANMÄLAN